21. syyskuuta 2014

# It was in LondonNecklace - Primark
NEW! Blouse - Seppälä
Biker Jacket - Seppälä
Dr. Denim Solitaire Jeggings - Carlings
Jeffrey Campbell Spikes - Members.comHello. Blogi on taas pysynyt tovin hiljaisena koska... työt jatkuu, identiteetti on kadonnut ja kiinnostus on ollut tosi vähäistä. Mä oon miettinyt Lontoota päivittäin ja ajatus kaupungista joka odottaa, saa mut surullisemmaksi koko ajan. Voiko Lontoo-masennus jatkua näin kauan? Kommunikaatio teidän lukijoiden kanssa tuntuu  turhauttavalta kun kommenttiboksi kaikuu tyhjyyttään ja lukijoita tipahtelee pikkuhiljaa kelkasta pois mutta... minä jatkan silti. Jos sieltä edes YKSI löytyy joka blogiani lukee tätä on syytä jatkaa! 

Mutta hei, ylläolevat auringonkukkaketoiset asukuvat on viime viikon lomailulta. Asu on aika helppo koska no MÄ OLIN LOMALLA♥ ( Huom olin, yhyy) Auringonkukat saa mut hyvälle tuulelle. Harmi etten oo täällä stadissa niihin törmännyt - muualla kuin kukkakaupoissa. 

Vaihdoin blogin bannerin koska kaipasin jotain uutta. Uutta on myös bannerin alta löytyvät linkit joista klikkaamalla pääsee muihin some-profiileihin! EN vaan tajua mitä teen väärin kun blogitekstien otsikko, linkkiotsikot KAIKKI on times new romanilla vaikka niiden ei pitäisi olla APUAA. 


12 kommenttia:

Nakkaa kommentti! (auts, ei noin kovaa :-D)