15. elokuuta 2014

# Ruutuhulluutta - Syksy tulee!

Kimono - Sheinside / T-paita - Sheinside / Kukkakruunu - Etsy / Hame - River Island / Bootsit - Esprit* /

Toppi - Seppälä / Neuletakki - Esprit* / Dr.Denim Solitaire pöksyt - ASOS / Huivi - Gina Tricot / Givenchy clutch - Net-a-Porter / Cut Out Nilkkurit - Sammydress


Takki - Sheinside / Hattu - Seppälä 
Tunika - Esprit* / Jeffrey Campbell Nilkkurit - Solestruck / 
Laukku - Esprit*

Oon odottanut syksyä heinäkuun lopulta saakka. En voi sietää kuumuutta ja oon syksyihminen koko sydämestäni. Nyt kun vihdoinkin syksy alkaa tulla kokosin kolmen asun verran ihania syysjuttuja joita mielelläni kotiuttaisin omaan vaatekaappiini. 

Tartan-kuosi toimi valttikorttina. Ruutu on aina mulle ykkösjuttu, oli mikä vuodenaika tahansa. Syksyisin ja talvisin ruutukuosi näkyy pukeutumisessani enemmän. Punainen ruutuhuivi on ehdoton KYLLÄ. Multa löytyy ruutuhuiveja kahdessa punaisessa kuosissa ja yhdessä keltaisessa. Gina Tricotilta löytyy suht täydellinen ruutukuosihuivi. 

Bootsit on ehkä syksyn paras juttu. Saa vihdoinkin heivata ballerinat ja sandaalit varastoon ja kaivaa esille massiiviset nilkkurit ja bootsit. Espritin nettikaupasta löytyi suht täydelliset bootsit. Ihan törkeen upeet! Cut Out -nilkkurit ovat olleet jo pitkään katukuvassa ja sellaiset haluaisin omaan kenkäarsenaaliinikin. Noista Jeffrey Campbellin korkonilkkureista ei voi puhua edes niin upeat ne ovat. 

Syksyyn kuuluvat ehdottomasti Bootsit, ruutu, hatut, kuviodut neuletakit, nahkasomisteiset rotsit ja vielä pieni ripaus mennyttä kesää kukkakuosien avulla. Nämä kolme kollaasiani saavat sormet syhyämään♥ Mitä sun syksyiseen vaatekaappiin kuuluu? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nakkaa kommentti! (auts, ei noin kovaa :-D)