5. elokuuta 2014

# LONDON CALLING - WARNER BROS HARRY POTTER STUDIO TOUR / PART 2

Nyt jatketaan taas Harryilyä! Ensimmäinen lohko kierroksesta päättyi lasiseinään, jonka sisältä paljastui mun toisiksi suurin suosikkiosio koko kierrokselta. Lasikaapista löytyi kaikki elokuvissa käytetyt paperiesineet. ( voiko edes sanoa esineet...) Ennen kierroksen alkua opas kertoi meille, että KAIKKI mitä kierroksen aikana näette on aitoa ja esineitä/asioita ON KÄYTETTY elokuvissa. Oppaalta oli ilmeestä päätellen aika usein kysytty asiasta haha! Anyway, vietin varmaan eniten aikaa tämän lasiseinän vierellä. Katsokaa nyt!! Pyhää suurta rakkautta!!


 !!!!!


 ♥♥♥
Tässä oli todella vain murto-osa seinän sisällöstä. Ihania ihania ♥ Kun sain tarpeeksi kauan laulatettua kameraani siirryttiin ulos. 


Ulkosalla ensimmäisenä maistettiin Kermakaljaa. Harmi, se oli alkoholiton eikä maistunut ollenkaan kaljalta PYH... Se oli itseasiassa aika epämieluisa kokemus... Butterbeer oli ilmeisesti (?)limsaa, jonka päällä oli vähän kuplaista kermaa. En oikein osaa sanoa miltä se maistui... Aika... sanoisinko mielenkiintoiselta. Nimimerkillä Naomi kaatoi omansa pois heti maistettuaan haha! Minä ja Piia juotiin urheina kupit tyhjiksi.  Ajelemassa typyjen kaa♥
 Ulkoa löytyi isompia asioita kuten rakennuksia ja ajoneuvoja. Kaikesta en saanut edes kuvia koska ihmisiä oli jokapuolella. Esimerkiksi Harryn/Dursleyn perheen kotitalo jäi kuvaamatta pikkulasten takia buu. Knight Bus oli oma suosikkini♥ Tylypahkan sillalle pääsi kävelemään vain muutama kerrallaan sillä se oli jo niin heikossa kunnossa. Voih♥
Voi luoja miten paljon kaipaan tuonne takaisin.

6 kommenttia:

 1. näyttää niin ihanalta oo :3 <3

  VastaaPoista
 2. En voi edes sanoin kuvailla, kuinka kateellinen oon ku kävitte kaikissa noissa Harry Potter- paikoissa. ;___; Ehkä mäkin joskus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en voi kuin suositella. Britannia yhdistettynä Harru Potter Studioon on pyhä rakkaus♥

   Poista
 3. Mitä kautta tilasit liput tonne Potter kierrokselle? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihan warner Bros studiotourin nettisivuilta : )

   Poista

Nakkaa kommentti! (auts, ei noin kovaa :-D)