23. elokuuta 2014

# LONDON CALLING - Last part of our trip ♥


Ukkoskuuro ajoi mut blogin äärelle ja laitan nyt viimeiset kuvat meidän Toukokuiselta Lontoon reissulta tulemaan. Hyde Park oli hotellilta ihan muutaman sadan metrin päässä ja poikettiin siellä kuitenkin vasta lähtöpäivänä. Hyde Park sen verran iso kun oli, nähtiin siitä vain pikkuruinen osa. Ihan tarpeeksi kuitenkin sanomaan kuinka kaunis puisto se oli.  Lontoosta ylipäätään jäi näkemättä vielä NIIN paljon ja se tekee mut NIIN onnelliseksi koska sinne täytyy vain päästä nopeammin takaisin. 
 Jätettiin hotellihuoneeseen mielipideilmapallo♥ Meidän hotellin siivooja oli muuten ihan paras. En nähnyt sitä kertaakaan mutta vaikka ei oltu laitettu siivouspyyntöä ovenripaan hän oli silti käynyt siivoamassa huoneen joka päivä. Pennisetkin oli laitettu siistiin pinoon pöydälle ♥
 Lentokonesafkaa ja lukemista♥
Never too much. 

Kaipaan Lontoota yhä joka ikinen päivä vaikka meidän reissusta on jo kolme kuukautta. Suunnitellaan jo uutta reissua Lontooseen ens vuodeksi. Aiotaan olla muutama päivä pidempään ja reissata tällä kertaa syksyllä. Tässä jo uudesta retkestä haaveillessa olikin aivan mahtavaa saada meiliä My Real London -nettisaitista jonne voi itse ladata omia kokemuksiaan Lontoosta - ja lukea tietenkin muiden kirjoittamia. Aion niin hyödyntää saittia seuraavaa reissua suunnitellessa ja mahdollisesti kirjoitella sinne omiakin juttuja. Käykää ihmeessä tsekkaamassa ja jakamassa omia kokemuksia eteenpäin --- > KLIK KLIK ♥2 kommenttia:

  1. Oon ens kuussa menossa viikoks Lontooseen enkä malttas millään oottaa! Olin viimeks joulukuussa 2011 ja nyt kun avomies on ollut briteissä töissä koko kesän ja työt on nyt loppumassa, oli aika suunnitella uus reissu Lontooseen :) Oon ihan supermusikaalifani ja ollaan ostettu nyt liput Miss Saigoniin. Viimeks ollessa käytiin kattoo Les Miserables ja Wicked, molemmat ihan huikeita. Et jos vähänkin musikaalit kiinnostaa niin suosittelen niitä. Lippuja voi saada samana päivänä ostettua ja melko huokealla hinnalla. Les Misiin liput makso päälle parikyt punta per nenä ja oikein hyvät paikat saatiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musikaali olisi kyllä aivan mahtava nähdä Lontoossa! Kiitos vinkistä : )

      Poista

Nakkaa kommentti! (auts, ei noin kovaa :-D)