18. heinäkuuta 2014

# Music Everywhere - BOOM BRICK♥


Minä ja musiikki ollaan viimeaikoina oltu tiiviimmin yhdessä kuin koskaan aikaisemmin. Musiikki on mulle kirjojen lisäksi yks suurimpia Elämästä Selviytymis Keinoja ja nyt kun käytössäni on ollut Olixarin BoomBrick Bluetooth -kaiutin en voi ymmärtää miten olen selviytynyt ilman sitä. 

Mulla ei ole ollut aikaisemmin kaiutinta tietokoneeseen eikä varsinkaan kännykkään, joten kun Mobilefun.fi -nettisaitilta* otettiin yhteyttä, tiesin heti että kaiutin on sellainen jota tarvitsisin. Valitsin BoomBrickin enkä ole katunut sekunttiakaan. BoomBrick toimii bluetooth-yhteydellä sekä kännykän että tietokoneen kautta. Kaiuttimen saa yhdistettyä myös ilman bluetooth-toimintoa mukana tulevan liittimen avulla. 

Mulle oli kaiutinta valitessa tärkeää se, että se olisi akkukäyttöinen ja tämä söpö, kevyt ja käteensopiva kaiutin on juuri sitä. Akkua ladataan tietokoneen kautta ja se kestää parhaimmillaan yli 4 tuntia. Ihan loisto vekotin♥ Ed Sheeranin uusi levy kuulostaa jumalten musiikilta tällä kuunnellessa.Ihastuin kaiuttimessa myös muotoiluun sekä kokoon. Se sopii hyvin kirjahyllyn reunalle eikä sitä tunnista kaiuttimeksi kuin vasta käteen ottaessa. Kaikkein parasta on tietenkin se, miten hyvin musiikki kuuluu. Siis todella hyvin näin pieneksi kajariksi! Mulla oli pienet epäilykset kuuluvuudesta ja yllätyin niin paljon siitä, miten loistava äänentoisto BoomBrickissä on. Esittelytekstissä sanottiin "Rikas, ja huoneentäyttävä äänentoisto" ja se todella pitää paikkansa. 

Kaiutin on ollut mukana parvekkeella aamiaisella sekä grillatessa kallioilla. Huomenna se pääsee mukaan iltauintireissulle kasinonrantaan♥ 

Mobilefun.fi tarjoaa laajan kännykkä- ja oheistarvike valikoiman. Käykää tsekkaamassa! Esimerkiksi kyseinen kaiutin on tällähetkellä alenuksessa Mobilefunin nettisivulla! Jos on ihanasta kesäkaiuttimesta pulaa, kantsii klikata BoomBrick tästä kotiin♥ 


*toteutettu yhteistyössä mobilefun.fi sivuston kanssa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nakkaa kommentti! (auts, ei noin kovaa :-D)