31. heinäkuuta 2014

# LONDON CALLING - WARNER BROS HARRY POTTER STUDIO PART 1


Onnellinen Tylypahkalainen hotellihuoneessa lähtötunnelmissa♥
 Pitkän odotuksen jälkeen viimeinkin ensimmäinen osa kolmesta on täällä! Toukokuisen Lontoo-retkemme kohokohta oli Warner Brosin Harry Potter Studio Tour. Paikan päälle pääseminen ei sujunut ihan ongelmitta. Junat joilla meidän olisi pitänyt päästä Harry-bussille eivät jostain syystä kulkeneet ollenkaan ja samalla asemalla lipunmyyjä kuitenkin myi meille liput, eikä kertonut asiasta mitään......... ja korvaavat bussit kulkivat toiselta puolelta Lontoota 30min metromatkan päästä ja alkoi olla jo aivan kauhea kiire. Huh onneksi ehdittiin sydän tykyttää vieläkin kun ajattelenkin.

Anyway! Tour oli aivan järkyttävän ihana. Sanat ei riitä kuvaamaan. Voin aika varmasti sanoa, että Studio Tour -päivä oli yksi elämäni parhaimmista päivistä. Kiertue alkoi Suuren Salin ovien avauksella. Astuttiin sisään ja siitä se sitten lähti♥ Jaoin Studio-postit kolmeen osioon ja tässä ensimmäisessä on parhaimmistoa kierroksen alkulohkosta. Karsin kuvia aika paljon sillä otin Studiolla yhteensä varmaan 700 kuvaa.. enhän mä voi ihan kaikkea paljastaa. Teidän täytyy käydä siellä itsekin♥
 Antaa kuvien puhua! 

Top from Camden Lock Market

 Tärkein! Skele-Grow♥Houkutus oli välillä liian suuri päästä hipelöimään kaikkea aitauksien takaa lähemmäs. Mun ehdottomia suosikkeja oli yllä olevasta kuvasta löytyvä suuren suuri Taikaministeriön Jästi-patsas, Weasleyn perheen koti♥, Ronin peti♥ ja kaikki pienen pienet yksityiskohdat.  Niistä parhaimmat tässä:

Skele-Grow oli kuitenkin kaikista tärkein yksityiskohta♥ Mutta hei, tässä ei todellakaan ollut vielä kaikki. Lisää tulossa! 

Translate// part 1 from our Warner Bros Harry Potter Studio Tour where we're at May. That day was The Best Day Of My Life. More to come♥ Skele-Grow is my absolute fave!!! 

10 kommenttia:

 1. oi kun pääsis itekki tonne joskus :-)!
  http://katriina-janette.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. näyttää ihanalta :):)

  VastaaPoista
 3. Oooh! <3
  Paljon tonne maksoi pääsyliput? :)

  VastaaPoista
 4. vitsit mäkin haluun tonne käymään :D

  Pret-a-Porter-Sini

  VastaaPoista
 5. Mä odotan jo seuraavaa! Viherryn kateudestaa tääällä!

  VastaaPoista

Nakkaa kommentti! (auts, ei noin kovaa :-D)