14. heinäkuuta 2014

# FEW NEW THINGS


 Ensimmäinen lomapäivä alkaa olla lopuillaan ja istuskelen tässä läppärini kanssa parvekkeella. Kävin tänään katsomassa The Fault in Our Starsin ja voin sanoa, että se oli aivan täydellinen elokuva. Me menimme yhdessä nenäliinapaketin kanssa ja onneksi en laittanut ripsaria. Leffassa oli aivan täydellinen soundtrack, näyttelijävalinnat ja tunnelma. Se mukaili kirjaa lähes täydellisesti, mitään SUURTA ei jäänyt puuttumaan♥ Vitsi oikeesti... ihan täydellinen! Kunnon sobfest! ♥ Suosittelen kaikella lämmöllä ja varautumaan itkuhepuleihin ja nauruun samaan aikaan. 

Aloitin juuri Adlibrikseltä ostetun Looking for Alaskan. Ilmeisesti itkufestaria luvassa tämänkin kirjan myötä.
Leffan jälkeen kävin ostamassa pakolliset tyhmätkivat jutut. Oon kokeillut Aussieta joskus aikaisemminkin ja nyt päädyin taas siihen! MaxFactoryn Masterpiece on mun luottoripsari ja mukaan tarttui vielä ihana Maybellinen Babylips -huulirasva♥ Huulirasva lupaa super kosteutuksen ja aurinkosuojan♥ 

Mirka tulee huomenna illasta ( tai no oikeastaan yöstä) suomeen en malta odottaa meillä on paljon kivoja suunnitelmia josta tulette kuulemaan viikon mittaan! 

Translate// Today I saw The Fault in Our Stars movie and.... it was perfect. IT WAS PERFECT! I loved it. I laughed and cried at the same time. Oh god I need to watch it again. After the movie I bought few boring needs from Stockmann. Maxfactor's Masterpiece mascara is my favourite! I also bought Aussie's. I love the way they smells hmmm like candies♥ I have one Maybelline's Baby Lips lip balm ( that blue one) and now I also have this yellow♥

1 kommentti:

  1. Pakko munkin mennä joku päivä itkeskelemään teatteriin tota leffaa XDD mut onneks nään pian hampaattoman! <3 Enää 26 tuntia ja mä olen Suomessa !

    VastaaPoista

Nakkaa kommentti! (auts, ei noin kovaa :-D)