30. kesäkuuta 2014

# Pride Bride 2014
 photo 286105.jpg

 photo 286109.jpg
Lauantaina oli taas vuoden tärkein päivä. Pride -viikko huipentui kulkueeseen ja puistojuhlaan, joissa olen ollut mukana jo ainakin kolmen vuoden ajan. Tasavertainen avioliittolaki meni lakivaliokunnassa päin ......... niinku arvata saattoikin. Onneksi aloite menee vielä syksyllä suureen saliin ja ei voi kuin vain toivoa parasta. On surullista, että muutama ihminen koko suomen kansasta saa päättää näin suuresta asiasta. Asiasta joka koskettaa NIIN MONIA. Mua suututtaa ihan kauheasti. Mä kuitenkin toivon parasta ja taistelen tän asian puolesta niin kauan kuin tarvitaan. 

Oli ihan mahtavaa että Pride-kulkueessa oli tuplamäärä jengiä mukana - n.20 000 ihmistä. Ihan käsittämätöntä! Oon niin ylpee♥ Pride-kulkue päättyi tänä vuonna Koffarin puistoon joka oli jo siinä vaiheessa kun meidän jengi sinne saakka pääsi aivan täynnä ihmisiä. Siis.. aivan täynnä. Ihan mieletöntä. Meikäläinen joutui juuri tuon ihmismäärän takia kuitenkin lähtemään aikaisemmin kotiin. Ei hirveen kaukana ollut elämän ensimmäinen paniikkikohtaus haha. 
Harmi että meidän porukasta puuttui kaksi tärkeää - Mirka ja pikkusiskoni ♥

 photo 28657.jpg

 photo 28665.jpgVeil - Buttericks
Bowtie - Buttericks
Blazer - H&M
NEW! Midi rings - sammydress.com
NEW! Blouse - Seppälä
Pants - Dr. Denim
Shoes - Seppälä
Backpack - second hand

Kun avioliittolaki meni mönkään päätettiin Naomin kanssa osallistua kerrankin "pukeutumalla" vähän eritavalla. Olisin halunnut laittaa hääpuvun mutta näin lyhyellä varoitusajalla en olisi saanut sellaista mistään. Onneksi Forumin Buttericks- naamiaiskaupasta löytyi lapsille ( .......... ) tarkoitettu morsiuspuku alennuksesta josta napattiin hunnut päähän. ( anteeks mut mun on pakko, kuka ostaa lapselleen morsiuspuvun?? ilmeisesti ei onneksi monikaan kun ne olivat alennuksessa) 

Hunnun kanssa halusin laittaa tietenkin "puvun" niinkuin joskus omissa häissänikin haluan. Onneksi vaatekaapistani löytyi Hennesin perus bleiseri ja valkoinen kauluspaita. Dr. denimit sopivat tähän tilaisuutee myös loistavasti. Rusetti löytyi hunnunhakureissulla Buttericksistä. Olisin kengiksi halunnut laittaa Litat, mutta hullukin tiesi etten kulkueen jälkeen olisi enää pysynyt pystyssä. Seppälän nilkkurit olivat kuitenkin just hyvä valinta. Sopivat asuun ja niillä jaksoi kävellä.

Sammydressiltä tilatut midi-sormukset pääsivät myös kunnolla kuvaan vaikka ovatkin mulla olleet jo pidempään. Ihan superkiva sormussetti. Nyt tajua miks kaikki hehkuttaa näitä! Mun asu oli ihan sika onnistunut! Tykkäsin tosi paljon hillua huntu päässä. Naomi on saanut mut puhuttua tähän häätouhuun jo aika hyvin mukaan...... haha! 

Oliks teillä kivaa Prideilla? ♥

Translate// My Helsinki Pride 2014 outfit. I loved it! 
When I finally get a chance to get married in this bullshit country,
 I definitely wanna wear suit and BIG veil! ♥ 

4 kommenttia:

  1. Oii kun noi kuvat susta ja mammasta on ihania :3 Niin kauniina molemmat! :) Mä olin hengessä kuitenkin mukana!

    VastaaPoista
  2. Oi oottepa ollu kivasti pukeutuneita Naomin kans. ^_^

    VastaaPoista

Nakkaa kommentti! (auts, ei noin kovaa :-D)