23. kesäkuuta 2014

# MIDSUMMER

 photo 2362014031461x700.jpg

 photo 2362014008451x700.jpg

 photo 2362014024467x700.jpg

 photo 2362014029450x700.jpg
Flower Crown - Bik Bok
NEW! Deathly Hallows Top - Camden Lock Market ( London)
NEW! Dr. Denim Pants - Carlings
Wedges - Nelly.com

NEW! Ring - Sammydress.com


Hei hienosti raiskatut kuvat blogger oon taas ylpee susta! ♥ Vitsit että on ollut hektistä menoa. Ensimmäinen myymäläpäällikkösijaisviikko takana ja kaksi vielä edessä. Toistaiseksi valtakunnassa kaikki hyvin haha! 

Lähdettiin Naomin kanssa Juhannuksena pikavisiitille pohjanmaalle. Meitä kerääntyi sinne aimo joukko ja oli ihan sairaan hyvä Juhannus! Grillailtiin, kuunneltiin musaa, pelattiin keskellä yötä keskellä ei mitään Mölkkyä, kuoltiin nauruun ja syötiin ihan liikaa. Varsinkin Filippinos keksejä... Juhannus länsisuomessa oli aika sateinen. Ylläoleva juhannusasu ikuistettiin nopeassa auringon vilahduksessa ennen seuraavaa sadekuuroa. Kukkakruunuhan on juhannuksena pakollinen! 

Ostin vihdoinkin ihka ensimmäiset Dr. Denimit. Oon niin tyytyväinen, että aion ostaa toisetkin. (ja kolmannet). Käväistiin viime viikolla Nikan kanssa housukaupoilla ja Kampin Carlingsista lähdettiin kumpikin onnellisina pussit heiluen. (Kiitos vain hyvästä palvelusta♥ Tuun teille vielä joskus töihin haha!) Mun Tohtorit on superkorkeavyötäröiset ja venyy sekä paukkuu. Ihan sairaan hyvät pöksyt! Aion ihan varmasti ostaa Dr. Denimit vielä näiden jegginsien lisäksi farkkumallinakin ja tietty ostan mustana vielä normikorkeavyötäröisen mallinkin. 
Vihdoinkin oon löytänyt hyvät pöksyt. Ei näistä turhaan ole mulle höpötetty! 

Päällä on taas yksi miljoonista Camden Townin katukojuista ostetuista "uusista" topeista. No hei Deathly Hallows♥ Voin kohta pukeutua kokonaan Deathly Hallowsiin samaan tapaan kuin voin jo pukeutua kokonaan mustavalkoraitaan haha! Toinen uutuus on tuo superiso ja supersiisti sormus joka saapui viimeinkin Sammydress.comista. En yhtään tajunnut, että sormus on todella NOIN ISO♥ Ihan sairaan siisti! 

Mutta hei, miten teidän Juhannukset meni? Meikäläinen jatkaa kirjan lukemista ja valmistautuu taas uuteen duunipäivään♥

Translate// Midsummer ootd. I finally bought my first Dr. Denim's and I am totally in love with them♥Definitely gonna buy these in more colours. These doctors are SUPER high waist. I love em! Best panties ever♥ I also have this new ring from sammydress.com. I was suprised. That ring is HUGE. It's awesome. Deathly Hallows Top is from London. One of my Camden Lock Market shoppings. I'm sorry that I've been lazy and not translate my latest posts. Now I try my best again ! 

2 kommenttia:

  1. näyttää tosi hyvältä toi asu sulla! ostin tekin samaiset farkut vähän aikaa sitte ja ei voi muuta sanoo kun että on ehkä maailman parhaimmat housut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. siis joo, ei oo parempia! Voin ihan suosiolla heittää nyt kaikki vanhat "huonot" kirpparille : D

      Poista

Nakkaa kommentti! (auts, ei noin kovaa :-D)