13. toukokuuta 2014

# Ensimmäiset Lontoo-ostokset esiintyy NEW! Flower crown - Bik Bok
NEW! Necklace - Seppälä
NEW! Top - Camden Lock Market
Pants - Seppälä
NEW! Creepers - Primark

Eihän se nettiyhteys Jalasjärvellä (taaskaan) toiminut joten.... vähän myöhässä tulee nyt asu jonka lupasin haha. Podin Lontoo-masennusta Jalasjärvellä viikonlopun ajan. Reissun tarkoituksena oli hakea Angus takaisin kotiin♥ Napsaistiin Piian kanssa muutamat asukuvat ja tässä ensimmäinen. Päällä HIRRRRVEÄSTI kaikkea uutta sekä Lontoosta että ihan täältä suomenkamaraltakin. 

Ostin Lontoon Camden Townista ihan sikana kaikkea ja päällä ensimmäinen miljoonasta topista jotka toin sieltä kotiin. Ihanilla isoilla hiha-aukoilla varustettu printtitoppi.  Taivaasta nimeltä Primark ostin nuo ihanat mustat Creepersit. Ostettiin Piian kanssa samanlaiset, sis'power! ♥ o/

Kaulakoru on Seppälästä (surprise!!) ja pikkusiskoni osti mulle Bik Bokista tuon hurmaavan päivänkakkara kukkakruunun♥ Bik Bokissa on varmaan vieläkin -20% opiskelijakortilla ja pikkusiskoni hyödynsi alennuksen minun pantaani, mulla kun ei opiskeluja ole enää... eikä varmaan tuukkaan haha. 

Nyt jatkan lontookuvien muokkaamista että saatte joskus edes kuulla mun suustani kuinka täydellinen se kaupunki onkaan... nyyh.

2 kommenttia:

Nakkaa kommentti! (auts, ei noin kovaa :-D)