27. huhtikuuta 2014

# SE TAPAHTUU

Tarrat matkalaukkuun koristeeksi tilasin ihan superkivalta nettisivulta redbubble.com! 


Se todella tapahtuu. Mun pitkäaikaisesta haaveesta tulee 4 päivän päästä totta. 2. päivä vihdoinkin lähdetään kohti Lontoota ja alan nyt vasta oikeesti uskoa tän todeksi!!! Ensimmäistä kertaa ulkomailla ja lentokoneessa. Ihan super super super jännittävää ja kivaa. Oon niin innoissani että nämä tulevat 3 työpäivää kestää varmaan todellisuutta 3 kertaa pidemmiltä :-D Leijun duunissa varmaan katossa saakka. 

Ollaan suunniteltu käyvämme kiertämässä  kaikki tärkeimmät nähtävyydet, Camdenin kojut ja tietenkin matkan kohokohta Warner Bros Harry Potter Studio♥ ja shoppaillaan koko loppuvuoden edestä! Apuaaaaa oon liian innoissani nyt se oikeasti tapahtuu :--D Onneksi mulla on reissun jälkeen eka kesälomaviikko niin voin potea rauhassa masennusta haha!

Voin vannoa että kuvatulva reissun jälkeen on räjäyttävä. Toivottavasti Primarkista löytyy One Direction sukkia hahaha XD 

Nyt vielä viimeiset Lontoo vinkit kehiin! Aikaisempaan.... hyvin aikaisempaan.... postaukseen tuli ihan loistavia vinkkejä ja kommentteja kiitos tosi paljon♥ Lontoo 4ever! ♥ 

6 kommenttia:

 1. Hehe, oon itekin lähössä Lontooseen tuona samana päivänä. :--D Itelle on jo tosin viides kerta siellä, mutta kaverilleni ensimmäinen. Joten oon ihan innoissani ku saan esitellä kaverille mun lempipaikkoja siellä!
  Ja vinkkejä kehiin! Lontoossahan on tunnetusti aika paskaa ruokaa, niin suosittelen kovasti Queenswayn kiinalaisia ravintoloita. Toinen lemppari on Kua'Aina niminen hawaiilainen ravintola. Ja camden townin intialaiset ruuat. Ja fish&shipsit kannattaa syyä jossain pubissa.
  Melkein vois sanoo et törmäillään, mutta Lontoo on sen verran iso paikka et epäilen vahvasti et niin käy. :----D

  VastaaPoista
 2. Hei, jos niin käy niin tuut sitte todellakin sanomaan moi koska sellaisia asioita ei vaan tapahdu haha :'D fish&chips on to do- listalla joten hyvä. Se on saatava sanomalehdestä. :--D

  VastaaPoista
 3. Camden on kyllä parasta :) Brick Lane on myös mielenkiintonen, siellä on viikonloppusin markkinat. Westfieldin ostari on oma suosikki, ei liian ruuhkainen ja suht lähellä on kans Primark, Oxford Streetin Primarkkia välttelisin koska on aina täpösen täynnä. Potter-fanina on aina pitäny käydä kans laiturilla 9 ja 3/4 :') Lontoon eläintarha on kans jees ja tietty Hyde Park joka on paras piknikkeilyyn ♡ Kannattaa hommata kans travel card, mun ei oo koskaan tarvinnu liikkua muulla kuin metrolla mut kortti käy kans busseihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Westfieldiä on aika moni nyt kehunu mulle et sinne on luultavasti pakko suunnata :D joo laiturille ollaan kans menossa!!!! ja meidän hotelli on Hyde Parkin vieressä että siellä tulee varmasti myös käytyä♥

   Poista
 4. Kommentti out of nowhere ja tosi myöhään, mutta googlasin söpöistä matkalaukkutarroista ja blogisi tuli vastaan. Oliko tarrat hyvä ostos, pysyivätkö laukussa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Redbubblen tarrat on aika lailla ihan perustarroja joten varmasti kuluvat käytössä. Kiinni on pysynyt tosi hyvin! Mutta tosiaan kulumaa löytyy jo muutaman reissun jälkeen kun laukkua on heitelty sinne tänne :--) muuten kyllä voin suositella!! Redbubble on mun suosikki!

   Poista

Nakkaa kommentti! (auts, ei noin kovaa :-D)