31. maaliskuuta 2014

#TEENAGE DIRTBAG / 1st OOTD VIDEO! ♥Oon pitkään halunnut tehdä jonkinlaista asuvideota ja tänään kuvattiin Töölössä Nikan kanssa ylläoleva pätkä! Mun editoimaksi  siitä tuli ihan jees haha :'D Mitä tykkäätte? Laitanko jatkossakin tämän tyyppisiä videoita tulemaan? Toi taustalla kuuluva biisi on yks mun suosikkikipaleita♥ Laitan nyt kuitenkin vielä muutamat perinteisetkin videon kaveriksi. 


NEW! Vest - Carlings
NEW! Necklace - Glitter ( lahjana saatu♥)
Belt - second hand
Dress - ( Vero Moda) gift from Nika♥
Backpack - ( Gina Tricot) second hand
Heels - Jeffrey Campbell Spike ( members.com)

Mulla oli päällä uusi ihana liivi Carlingsista. Ostin sen alennuksesta 25 eurolla. Oon tuijottanut tuota NIIN PITKÄÄN normaalihintaisena ja alennettunakin, mutta Forumin cartsusta liivi löytyi vielä halvemmalla ja... se lähti mukaan. Koru on myös uusi ja sain sen lahjaksi♥ Siinä on vähän entisaikojen ( 2007 vuoden) scenevibaa.. joten siksi ehkä tykkäänkin siitä haha! 

Tänään oli kyllä kunnon sekoilu päivä. Lähdettiin Nikan kanssa autoilemaan Varustelekaan ja eksyttiin sieltä takaisin tullessa varmaan viisi kertaa, sit Töölöön kuvaamaan, sit takas himaan ja sit takas keskustaan Mirkaa tapaamaan... huh! Kerrankin tuntuu siltä et on tullut tehtyä jotain muutakin kuin oltua kotona haha!

Mut hei, jos video on sun mielestä kiva, haluan kuulla kommentteja ja myös sen, että teenkö tällaisia jatkossakin!

7 kommenttia:

 1. Apua tää oli ihan ku jonku vaatekaupan mainos ! :D

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva video, lisää näitä!! :)
  Ja ooooh, toi liivi <3

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva tuo video! Lisää vaa tulemaa :)

  VastaaPoista
 4. Minä tykkäsin asuvideosta!! <3

  VastaaPoista
 5. Tositosi kiva video!! Lissääää!!!

  VastaaPoista
 6. Ei vitsi tää oli tosi hyvä idea! Jotenki tosi piristävää kattoo videon muodossa asukuvia. :) vois itekin kokeilla joskus tämmöstä vaik en mitään videoita oo koskaan muokannu :D Ja ihana asu tietenkin! Kyllä se mustavalkonen on vaan paras kombo~

  VastaaPoista

Nakkaa kommentti! (auts, ei noin kovaa :-D)