25. maaliskuuta 2014

#Midnight Memories
 Flowercrown - Hivenn
Biker Jacket - Gina Tricot
Necklace - eBay
Tee - Wildfox Couture (members.com)
Faux Leather Shorts - Seppälä
Bag - Nelly Trend
Creepers - Emp.fi*

WARNING. Sydämien määrä yltää liiallisuuksiin.

Tämän päiväinen kaverikuva ja asut. Hei, minun rakas minionini Mirka lähtee duuniin Maltalle. VOI EI MITEN PARASTA ( ja kauheaa) ♥♥♥ Yksi parhaimmista ystävistäni lähtee kauas kauas pois ( :--( )  mutta hei, saan vihdoinki kirjoittaa oikeita kirjeitä!!!! JA tietenkin syyn lähteä Maltalle! Oon niin onnellinen Mirkan puolesta♥ Jännittää kyllä omastakin puolesta duuniin liittyen muutama asia mutta apuaaa en uskalla toivoa vielä mitään. 

Tänään oli taas pitkästä aikaa hyvä asupäivä ja hyvä päivä muutenkin! Oon viimein saanut Annikanikin Helsinkiin♥ Yksi tulee toinen lähtee niin se elämä meitä vie nyyh. Alan ihan tunteelliseksi tässä♥ Mulla oli pitkästä aikaa superihanamagee "Wang" laukku käytössä♥ Kesäksi on pakko saada kyllä kaikissa väreissä kukkakruunuja byhyy mulla on vain kaksi. Onneksi cubuksessa näytti olevan muutama tosi ihana ja samoin Glitterissä. Palkkapäivää taas odotellessa ja voi kauheeta kohta on kuukausi Lontoon retkeen. Alkaa pikkuhiljaa jännittää! 

Pakko laittaa vielä muutama ♥♥♥♥♥♥♥♥ harmi ettei blogiin saa emoji hymiöitä!!! 

*saatu blogin kautta

11 kommenttia:

 1. ihan tällänen juttu tuli mieleen että kun sulla on ollu toi mustaa tukka niin kauan ja siinä on varmaan tosi paljon kerroksii mustaa värii latvoissa, niin uskotko että saisit ton tukan enää blondiksi jos yrittäisit vaalentaa vai pitäisikö kasvattaa värit ulos niinsanotusti? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kyllä sen varmaan blondiksi sais kun tarpeeks kauan värjäis ja jaksais mut sen jälkeen varmaan pitäis joka tapauksessa leikata tukka pois kokonaan haha :'D

   Poista
 2. Sä oot laihtunu!!

  VastaaPoista
 3. MALTA MALTA MALTA <3 apua… ostaks mulle läksiäislahjaks sit kirjepaperia ja kuoria? :DDDDD ja mäki tuun täällä käymäään :D ehkä…. joskus… katotaan, en lupaa mitään XD

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana tuo asu ! Kelpuuttaisin nuo shortsit kyllä mielelläni omaanki kaappiini ! Oon metsästäny vähä liianki kauan täydellisiä shortseja ja noi ois aika varteenotettavat vaihtoehdot !

  VastaaPoista
 5. nätti asu ! Ja kuten joku jo aikasemmin mainitsi, ni sä tosiaan oot laihtunu.

  VastaaPoista

Nakkaa kommentti! (auts, ei noin kovaa :-D)