15. helmikuuta 2014

# Mihin ryhmään sinä kuulut? - Outolintu

Nordisk Films lähetti minulle luettavaksi Veronica Rothin Outolintu* Trilogian ensimmäisen osan. Sain kirjan muutama päivä sitten luettua ja voin vain sanoa, että taidan lukea sen samantien uudelleen. Ihan törkeen hyvä. Jos rakastaa Nälkäpeli - trilogiaa rakastaa myös tätä. 

Outolintu on pähkinänkuoressa tarina maailmasta joka on jaettu viiteen eri ryhmään; Vaatimattomaan, Sopuisaan, Rehtiin, Uskaliaaseen ja Terävään. Kirjan päähenkilön Trishin on tehtävä koko loppuelämäänsä koskeva päätös 16-vuotiaana. Hylätäkkö perhe ja tuttu Vaatimattomien yhteisö vai seurata sydäntään tuntemattomaan? Kirja koukuttaa ensiriveiltä lähtien ja kun pääsee vauhtiin ei voi enää päästää irti. En halua spoilata mitään, haluan että luette tämän. Tulette rakastumaan siihen. Outolintu on toimintaa, rakkautta, surua, iloa ja ahdistusta. Kumppanuutta, rohkeutta ja vaikeita päätöksiä. 

Kirjasta tulee Maaliskuussa elokuva ja en voi kuin jo nyt haukkoa henkeäni. Odotan sitä aivan mielettömän paljon. Outolintua lukiessa henki salpautui välillä aivan täysin, elin samaa maailmaa jopa unissani. 

Tsekatkaa traileri ja lukekaa, pliis lukekaa kirja ennen elokuvaa♥ 

*Saatu blogin kautta

8 kommenttia:

 1. oon lukenu koko kirjasarjan :D eka kirja oli mahtava, toinen vielä mahtavempi mutta kolmonen.. en osaa sanoo tykkäsinkö vai vihasinko :D sua on varotettu :D

  VastaaPoista
 2. Tätä elokuvaa kyllä odotetaan kuumeisesti ;) Suosittelen kyseisen trilogian lukemista myös englanniksi, koska kirjan käännös on suomeksi jotenkin kompelö! Itse ahmin kaikki kolme kirjaa parin viikon sisään :D Onneks kohta on maaliskuu!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. vitsi pitäisköhän ostaa toinen osa englanniks... haluisin niin paljon lukee jo seuraavan osan mut oon niin hidas lukemaan englanniksi :--D Onneksi elokuva tulee pian!

   Poista
 3. Uuuu, tykkään sun tyylistä! :) nätskä!

  VastaaPoista

Nakkaa kommentti! (auts, ei noin kovaa :-D)