10. marraskuuta 2013

# Nettishoppailijan onni - Ostohyvitys.fi
As you know olen nettishoppailija. 90% viihdyn enemmän nettishoppaillen kuin hikoillen sovituskopeissa. Nettishoppailusta on tullut aina vain suositumpaa mahtavan tarjonnan vuoksi. Siksi olikin kiva yllätys kun Ostohyvitys.fi'*saitilta otettiin minuun yhteyttä. 

Olette saattaneet kuulla kyseisestä sivustosta aikaisemmin. Itselleni kyseinen saitti oli vielä vähän hämärän peitossa. Ostohyvitys.fi on nettisivu jonka avulla jokaisesta ostoksesta jonka sivun kautta teet on mahdollista kerryttää bonusta - joka palautuu kilisevänä ja kahisevana suoraan takaisin omalle tilillesi. Kuullostaa ihan lupaavalta eiks vaan? Esimerkkinä voisin sanoa, että tilaat nelly.comista ostohyvitys.fi sivuston kautta 100 eurolla. Saat tilauksestasi 11,50% bonusta, mikä tarkoittaa sitä, että tilille napsahtaa ostoksestasi takaisin  11,50 euroa. Tälläinen helppo esimerkki. 

Ostohyvitys.fi sivustoon kuuluu yli 450 verkkokauppaa. Muodin puolelta sieltä löytyy mm. nelly.com, asos, bubbleroom, zalando, brandos, stadium, urban outfitters + muut huikeat nettikaupat. Kategorioita on leffoista, lemmikeihin ja muodista kauneuteen. Jokaiselle löytyy varmasti jotain! 

Blogillani on ostohyvitys.fi sivulla oma kampanjaosoite josta pääset tekemään itsellesi oman profiilin. Ostohyvitykseen pääset kirjautumaan klikkaamalla ------->TÄTÄ !

Sen lisäksi kampanjasivuni kautta oman profiilinsa tehneet ja ensimmäisen kerran bonuksia kerryttäneet saavat ilmaisen Fazerin suklaalevyn! Kun siis käytät ostohyvitystä ensimmäisen kerran sulla on mahdollisuus bonuksien lisäksi saada vielä ilmainen suklaalevy♥ Nopeimmat syövät hitaat! 

 Nyt kaikki joilla ei vielä ole omaa profiilia tekee sen ♥ Aletaan keräämään ostoksista voittoa :) Jos mieleen juolahti jokin kysymys pyrin vastaamaan siihen mahdollisimman hyvin! 


*sponsoroitu postaus

3 kommenttia:

 1. Mä oon usein miettiny tota toimintaperiaatetta; miks rahaa takaisin, eikä esim. alennusta jo ostaessa? Tuleeko raha liikkeeltä itseltään vai paikasta, josta ostat tuotteen? Jos tulee ostopaikasta, niin olishan se kätevämpi, että se hyvitettäis jo ostovaiheessa (ei turhia tilisiirtoja) ja jos se tulee ostohyvitykseltä, niin minkä takia erillinen yritys palauttaa rahat?

  Saatan olla tyhmä, mutten ymmärrä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hei, sori että kesti vastata mutta sain ihan kunnollisen vastauksen ostohyvitys.filtä!

   Eli "Kuvio menee tosiaan niin, että verkkokaupat maksavat rahat Ostohyvitykselle. Ostaessasi esimerkiksi Nellystä jotain Ostohyvityksen kautta, maksaa nelly Ostohyvitykselle komission tilauksen loppusumman perusteella, ja Ostohyvitys jakaa tämän summan ostoksen tehneen käyttäjän kanssa.

   Verkkokaupat saavat Ostohyvityksen kautta lisää myyntiä, jolloin niiden kannattaa maksaa juuri Ostohyvityksen kautta tulleista asiakkaista. Ostohyvitys toimii samalla verkkokaupan bonusohjelmana, jolloin jokaisen verkkokaupan ei tarvitse rakentaa omaa bonusjärjestelmää. Ja mikä parasta, Ostohyvityksen käyttäjä saa näin bonusohjelman yli 450 verkkokauppaan yhden palvelun alta."

   Tälläisen vastauksen antoivat joten pitäisi ehkä vähän selventää tilannetta :) toivottavasti sait vastauksen kysymykseen!

   Poista
  2. Joo sain, oon niin hidas etten oo tajunnu tätä pointtia :D Kiitos selvennyksestä!

   Poista

Nakkaa kommentti! (auts, ei noin kovaa :-D)