15. syyskuuta 2013

# Jääkiekkotuomari

NEW! Lipstick - Dior Rouge shade 999
Chain Necklace - second hand
NEW! Stripe Sweatshirt  - H&M
Pants - Seppälä
Heels - Jeffrey Campbell (bubbleroom.fi) 

Asukuvat ala Äiti! Ihan hyvin onnistui  :-D Mitä nyt piti vähän zoomia käydä itse kääntämässä. Tarkennukset ei nyt näköjään ihan kohdillaan ole mutta eipä ne taida olla koskaan muutenkaan haha. Päällä "uusi" Hennesin raitapaita. "uusi" heittiksillä siksi, että paita on ollut mulla jo parisen viikkoa ja käytössäkin, nyt vasta blogin puolella. IHANA! Iskä kyllä tokaisi, että "seepralle heiniä" ja itse totesin että "no on tää vähän tällänen jääkiekkotuomarin univormu" MUT JEES! TOSI JEES. maksoi kympin♥ Raidat lähellä sydäntä. Voisin joskus koota kokoraita asun hahaha! Hyvä idea halloween asuksi. pallo vain jalkaan kii. 

Kaulakoru on vanha mutta erittäin hyvä kirppislöytö. Tosi hyvä koska nämä kultaketjut on nyt aika kovaa huutoa. Oon kerrankin ollut aikaa edellä :) Maksoin tästä aikanaan 20 senttiä. Hyvä diili! Huulissa on ihanaa ihanaa uutta huulipunaani♥ Sain Diorin uusimman punan lahjaksi ja voi apua. Ihan _täydellinen_ sävy ja mikä koostumus. Pure love! 

Näin tänään myös rakkaimmat Weedini ja Nikani♥ Nika se vain pörräili armeijan vihreissä! Oon niin ylpee et mun kaverit on niin koviksia et on armeijassa haha :-D Toivottavasti nähtäis taas mahdollisimman pian♥ PUS! 

My mother took these outfit photos! Pretty good huh :-D anyway, I wear my "new" H&M Stripe Sweatshirt! "New" because of I've bought this few weeks ago and used it very often BUT now I finally have a good outfit! My dad said I looked like zebra. Well I think I look more like an ice hockey judge phahahaha! BUT I love black'n'white stripes. I promise I'm gonna wear someday ALL black and white outfit. Then I look probably like an prison♥ That necklace is old second hand shop find! It cost only 20 cents! I'm lucky that those golden chain necklaceses are so HOT atm. My one is like 3 or 4 year old now.  I also have a new lipstick on my lips. I got it from Naomi as a present and I absolutely love it. It's newest Dior Rouge lipstick. So smooth and that shade of red = perfect! 
Well, reason that I dressed today this cool is that I met my dearest friends Nika and Weedi♥ Nika is atm at finnish army and I'm so proud to have a friend who is SO RUFF! She's an powerpuff girl! ♥ Hopefully I'm gonna met those girlies as soon as possible♥

6 kommenttia:

Nakkaa kommentti! (auts, ei noin kovaa :-D)