17. elokuuta 2013

# Come As You Are

 NEW! Come As You Are T-Shirt - JC
Trousers - Seppälä
NEW! Studded fake leather bag - Seppälä
Lita Steel Cap - Jeffrey Campbell ( bubbleroom.fi) 
 Sunglasses - Seppälä
NEW! Golden chain necklace - eBay
Katsokaa. Näytän ihmiseltä. Ei likaista ponnaria ja kolitsihousuja raitapaidan kera. Ainiin, melkein unohdin - haisevat converset! Niistä on putkiremontti minä tehty. No okei, noi hiukset on aina vaan ihan kauhee hamppukasa. Mut hei, Naomi oppii kohta leikkaan tukkaa ku ammattilainen joten no worries! Päästään onneksi huomenna pariksi viikoksi kyläilemään kaveripariskunnan luo. Luojan kiitos. Saa hiuksetkin värjättyä. Tää on tälläistä Survivor -elämää. 

Löysin Come As You Are t-paidan JC:n alerekistä. En enää muista tarkalleen mitä se loppujen lopuksi maksoi mutta mulla on vankka aavistus että 4 €. En oo hirveen suuri T-paitojen kaveri, mutta Nirvana -fanina - olihan toi nyt ostettava. Se oli vika kappale ja sopivaa kokoakin. Eikä maksanut juurikaan mitään. 

Laukku (29,95€) on myös "uusi". Onhan se nyt ollut mulla jo pari kolme viikkoa, mutta en ole ehtinyt esitellä sitä vielä täällä. Kyseinen kassi on ollut myynnissä Seppälässä jo piiiitkään ja mulle tuli hätä, kun noita oli Kampin myymälässä enää yksi jäljellä. Tuli sellainen NYT TAI EI KOSKAAN - fiilis. Ostin sen sitten VIHDOINKIN itselleni. Kassi on ollut kovassa käytössä, se on sopivan tilava ja upean näköinen. Pystyy kuljettamaan koko elämää mukana yhdessä laukussa♥ Seppälän "Prada"-arskat ovat olleet  nämä viimeisimmät aurinkoiset päivät joka kerta silmillä♥ Ihanat arskat! 

Viimeisin uutuus on tuo kultainen ketjukaulakoru! Oon etsinyt tietynlaista ketjukorua kaikki putiikit läpi ja eBay on aina se johon voi luottaa. Tosin tässä tapauksessa ei ihan 100% mutta... Koruhan on siis 100% muovia ja selkeesti suunniteltu vain ja ainoastaan pikkuisille aasialaisille sillä koru meni kaulaani JUURI JA JUURI. Mutta, se riittää :-D Vaikka koru onkin muovia, se näyttää silti upealta ja eBayn tuntien ei maksanut kuin muutaman pennosen ( n. 1,50€) ! 

I'm alive. No dirty ponytail, college trousers, stripe shirt or smelly converses. My everyday pipe repair outfit. I'm so glad that we can leave this bunker for two weeks! Thanks to our lovely friends♥ I can take better outfit photos♥♥♥  I have a lot of new clothes which I really want to show you and now I CAN! Anyway, I found that awesome Nirvana kind of Come As You Are T-shirt from JC sale. It cost only 4 euros!♥ I'm a Nirvana fan so this is better than good! I also have a new studded bag from Seppälä and new golden chain necklace from eBay. Love em all♥ 

8 kommenttia:

 1. jee samispaita! omani ostin jo kesäkuun loppupuolella tosin, mutta alennuksessa oli jo silloin! ja Nirvana <3

  VastaaPoista
 2. ootpas nätti :3

  VastaaPoista
 3. tuohon ketjuun voi helposti lisätä jostaki vanhasta kaulakorusta lisäpituutta ;)
  haluan tuon laukun! kai niitä on vielä myynnissa! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tietenkin. Enpä tullut ajatelleeksi edes :-D en osaa sanoa onko enää missään. Meilt kampista ostin viimeisen kappaleen. Isommissa myymälöissä tai vähän kauemmissa voi vielä olla :)

   Poista

Nakkaa kommentti! (auts, ei noin kovaa :-D)