20. heinäkuuta 2013

# Super Sunnies


 Vaikka kesä alkaakin olla jo pikku hiljaa syksyn puolella, on aurinkoisia päiviä jäljellä varmasti vielä pitkälle syksyyn saakka. Seppälässä meni kaikki aurinkolasit -70% joten päätin sitten hankkia kerralla kaikki ne joita olen sillä silmällä katsellutkin. Ostin ensiksi mustat niittikoristeiset ja seuraavana päivänä löysin varastosta yhdet ruskeat pilotit ja kind of hipsteri arskat. Just ne jotka olin alkujaan halunnutkin, mutta kun palasin lomalta niitä ei enää ollut. Lucky me! Laseille jäi hintaa jotain alta kaks euroo kappale henksujen jälkeen. Hirveen kalliita. 

Nuo hauskat pyöreät ostin tänään Forumin Seppälästä. Siellä on remppa-alet ja kaikki ale tuotteet ota 3 maksa 2. Otin nuo lasit kolmansiksi joten sain ne kaupan päälle. Eivätkä ne olisi maksenet muutenkaan juuri mitään ---- 50 senttiä :-D. Nuo sangat on upeat! En tiedä sopiiko pyöreä muoto kasvoilleni ollenkaan, mutta eipä sillä. Käytän silti. En tiedä ehdinkö edes käyttää noita kaikkia tämän kesän aikana mutta onpahan hyvät arskavalikoimat jo ensi kesääkin ajatellen. 


  Ota 3 Maksa kakkosella ostin yllä olevan kuvan kaksi ylempää korua. Oon katsellut tuollaista niittikaulusta jo kauan ja se oli Forumissa nyt vain euron. En tiedä yhtään minkä kanssa sitä käyttäisi, mutta kokeillaan :D Kultainen kaulakoru maksoi myös vain euron. Tuota olen katsellut myös pidemmän aikaa, mutta meillä Kampissa ei sitä enää ole ollut pitkään aikaan. JES! kaulus, koru ja arskat maksoivat alle kaks euroa henksujen jälkeen.  Lucky me nr. 2!

Hopeisen korun ostin Kampin liikkeestä, taisi maksaa 70 prossan alen jälkeen 4 euroa. Koruharakka kiittää♥
Tämä kaunokainen löytyi Monkista vain 2 eurolla! Oon joka kerta monkissa käydessä aikonut ostaa tämän ja  onneksi maltoin odottaa♥ Huomenna on vapaa sunnuntai ja meen metsästämään uudemman kerran housuja.... Mulla on yhdet housut ja tarvitsen kipeästi LISÄÄ. MISTÄÄN EI LÖYDY. Jos huomenna olisi uudet silmät päässä. 


New sunnies & necklaces♥ Monki lashes was only 2 euros♥ All sunnies was on -70% sale and all necklaces too♥ I'm lucky girl!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nakkaa kommentti! (auts, ei noin kovaa :-D)