17. heinäkuuta 2013

# Lipstick It!


Earrings from Sammydress
Top from Seppälä

Töihin paluu loman jälkeen ei tunnu hirveen mukavalta. Onneksi pienet vaateriemut pelastavat tätä lomalle kaipuuta pikkasen. Sain tänään pikkuruisen paketin postimieheltä.  En edes muistanut koko tilausta Sammydressiltä. On siitä sen verran kauan kun sen tein. Anyways... korvikset on ihanat!!! Maksoivat muistaakseni 0,90$ eli... eivät juuri mitään. Tilaan varmasti  Sammydressiltä toisenkin kerran.... vaikka paketin tulossa kestikin aika kauan.. Tsekkailin jo valikoimaa ja hyrrr.... taidankin laittaa paypalin hurisemaan ihan kohta. 

Toinen tämän päivän riemu oli työvaatteen valinta.  Tuon ihka uutukaisen topin otin mukaan siltä seisomalta. No sovitin siis toki ensin haha :-D Tämän kuun työvaate! Toppi on takaa joustavaa trikoota ja edestä joustamatonta läpikuultavaa kangasta. Hinta on 14,95€ ja toppi on ihan uusi! .. ja ihana♥ Tässä onkin huomisen työpäivän combo. Vaikka ajatus siitä, että duunissa täytyy olla jo aamu seiskalta masentaa, tämä combo piristää... ja se, että työpäivän jälkeen suunnataan Naomin kanssa Ikeaan. JEE!

Mitäs tykkäätte? Oon muuten tosi innoissani syksyn sävyistä. Erityisesti se perus syksyväri - viininpunainen - kiehtoo taas♥ 

Few new items what I got today.I bought those super cute earrings from Sammydress like an month ago. If I remember right they cost only 0,90$ That's nothing! Love em'!♥ Top I got from work. It's brand new and I love it! So sad, that my summer vacation ended but these little clothe thingys cheer me up a little! Naomi and I are going to IKEA tomorrow yay! 

4 kommenttia:

 1. Oijjoi, ihana toppi! On varmaa ilo työskennellä ku on nätit uudet vaatteet päällä :3

  ja noi korvikset on kyl söpöt (:

  ~Anni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo se aina motivoi vähän jaksamaan : D ihan hyvä työsuhde-etu♥ Kiitos!

   Poista
 2. onkos foorumissa ja kampissa vielä minkälaiset alet? kun en asu siellä päin, ja viimein pääsen sinne, niin sä kun asut siellä päin niin ajattelin kysyä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Forumissa on Seppälällä ( jos seppälää siis tarkoitat enhän mä muista liikkeistä tiedä :D) vähän paremmat alet kun siellä on remonttimyynti. Kaikki ale tuotteet ota 3 maksa kaksi ja osa tuotteista suuremmissa aleissa kuin meillä kampissa. Kampissa on -70% ja -50& prossaa nyt tuotteet :)

   Poista

Nakkaa kommentti! (auts, ei noin kovaa :-D)