14. kesäkuuta 2013

# Justin Bieber & Grumpy Cat
Siinä viimeisimmät kangaskassit jotka oon väsännyt. Bieber oli ihan saakelin hankala, mutta oon kyllä tyytyväinen lopputulokseen. Tärkeintä tietenkin on se, että asiakas on tyytyväinen ja sehän oli♥  Grumpy Cat onnistui myös täydellisesti♥ Mulla on aina hirveet paineet siitä, että ENTÄ JOS tyyppi pitääkin kassia ihan hirveenä... vielä ei oo onneks käynyt niin ( ellei mulle valehdella haha ) Ja toivottavasti ei käykkään. Bieberin kanssa oli vaikeuksia, mutta se onnistui juuri niinkuin ajattelinkin. Pienet mittasuhde virheet vähän häiritsevät, mutta syytän siitä kangasta. Ei oo kuulkaas helppoo piirtää kankaalle joka liikkuu kynän alla koko ajan :--D 
Muistakaa, jos haluatte oman kangaskassin mun kädenjäljellä laittakaa meiliä nukenposti@hotmail.com. Kassin hinta vaihtelee 15-30€ riippuen kuvasta : ) 

Newest self made totebags for my readers. What ya think?♥ Justin Bieber was a little bit hard to do but I made it! Gladly new owners love them. Grumpy Cat was easy to do and It's soo cute! I could wear it myself too :-) Absolutely. If you want a tote bag made by me e-mail me --> nukenposti@hotmail.com. Bag will cost 15€-30€ :-)

8 kommenttia:

 1. Heii, piti kysyy jo aikasemmi, eihä tolle laukulle käy mitää sateessa ? :D ettei se väri levii tai mitää ? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei leviä :) kuva on kiinnitetty silitysraudalla ja pitäisi kestää myös hellävaraista pesua!

   Poista
 2. haha vähän siistejä! uniikki kassi kyllä houkuttelis mutten tiedä mikä aiheeksi... pitää miettiä :))

  VastaaPoista
 3. moi, löysin blogis vasta ja musta sulla on hyviä juttuja :) ite alotin blogin pitämisen tässä vähän aikaa sitten, mut en oo saanu lukijoita vielä ja niitä yritän tietty haalia niiku varmaa jokainen bloggaaja :D jos sua kiinnostaa kattoo, nii 16-vuotiaan tytön aivotuksii voit lukee tästä osotteesta: http://sitruunapisaraa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enemmän lukijoita saat kirjoittamalla usein ja kommetoimalla muiden blogeja :) Suora kehoitus tsekkaamaan omaa blogia voi olla joidenkin mielestä ärsyttävää ja silloin ei ainakaan kukaan tsekkaa! Kannattaa olla kärsiväillinen! Meitsi kuitenkin vilkaisee :)

   Poista
 4. Hahaa en todellakaan oo valehdellu ja mun Grumpy on IHANA<3<3 Super ylpeenä kuljen joka paikas rakkaani olalla heiluen!

  Kiitos vielä kerran<3!

  VastaaPoista

Nakkaa kommentti! (auts, ei noin kovaa :-D)