21. toukokuuta 2013

# Iron Man
Pitkästä aikaa taas kangaskasseilua. Tein Weedille Iron Man -aiheisen kassin. Weedi on Suurin Marvel -fani ja kassi onkin just ku sille tehty. Tekemisessä ei mennyt kuin tovi, sillä teksti ja kuva olivat kaikessa yksinkertaisuudessaan tosi helpot toteuttaa. Oon aika huono toteuttamaan tekstiä... pitäis varmaan tehdä jotkut sabluunat tai hankkia jostain sabluunat tähän touhuun :-D Weedi oli kuitenkin tosi tyytyväinen tähän ja niin olin minäkin♥ Kassi onnistui hyvin ja näyttää hyvältä ja sehän on tärkeintä. 

Mulla on yksi kassi odottamassa jo lähtöä uudelle omistajalleen ja laitan siitä kuvia vasta sitten myöhemmin. Mulle saa lähettää meiliä osoitteeseen nukenposti@hotmail.com jos oma kassi kiinnostaa! Teen ihan minkälaista vain :---) Kassin hinta on 15-30€ kuvasta ja tarvikkeista riippuen! Täytyisi kuvauttaa nuo omat kassit uudemman kerran ja tehdä kaikenkattava postaus KAIKISTA kasseista joita on tullut tehtyä. Tässä kuitenkin kaikki muille tilaustyönä tehdyt kassit ja taitaa siellä olla pari omaakin joukossa: X , X , X , X , X 

Noh, mielipiteitä? Onko muita Marvel faneja?

I did this Iron Man tote bag for my dear friend Weedi♥ She's a HUGE Marvel fan and Iron Man is her biggest favourite of Marvel characters. This was pretty easy to do and Weedi was so happy with it. So was I. If you're interested to buy a tote bag made by me you can send an email  ---> nukenposti@hotmail.com. 

16 kommenttia:

 1. on muitakin marvel faneja ! :D Tollanen kassi ois ihana ! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Weedi on saanut mustakin suhteellisen hyvän fanin jo :-D

   Poista
 2. Osaisikko piirtää hevosen naaman kuvasta?:D mun poni lähti mun luota vähän aika sitten pois, nii aattelin että tuollanen olis söpö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ainakin voin yrittää :) en ookkaan hevosta koskaan ihan tosissani piirtänyt joten se vois olla aika kiva haaste!

   Poista
 3. äwäwäwä miten upee tuo kassi:)! <3

  VastaaPoista
 4. wiii täällä uusi omistaja odottelee jo innoissaan että palkkapv saapuu ja kassi lähtee kotia kohti<3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maltan tuskin odottaa että saat sen ;) !

   Poista
 5. Oiiiii apua! Niin hieno! Nyt on ihan pakko alkaa miettimään tuota kassin tilaamista siulta:D Ihan vain koska Tony Stark.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laita vaan meiliä jos kiinnostaa! Teen ihan mielelläni :--)

   Poista
 6. Onko tullut paljon näitä tilauksia?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mulla oo kuin kaks tilausta tällähetkellä :---)

   Poista
 7. Nice post:)

  http://www.fashionsecrets-oksana.blogspot.com

  VastaaPoista

Nakkaa kommentti! (auts, ei noin kovaa :-D)