14. toukokuuta 2013

# Girls, Girls, Girls

Sunglasses - second hand (H&M)
Spike necklace - eBay
Biker jacket - Gina Tricot
Top - Bik Bok
Shorts - Seppälä
Tights - Seppälä
Heels - Jeffrey Campbell Lita's (nelly.com)Asu koostui tänään Bik Bokin ylisuuresta ruututopista. Josta muuten tulee mieleen New Yorkerin pussi.... Ebaystä hankittu piikkikoru houkuttelis tällä hetkellä myös kultaisena. Noista kirppikseltä löydetyistä aurinkolaseista on tullut ihan mun suosikki arskat. Aion kyllä hankkia vielä ruskeat pilottilasit. Kenkinä toimivat jälleen kerran uusimmat Litani ja sukkikset pysyivät MELKEIN ehjinä koko päivän.

Oon laittanut nyt Naomilta pari kertaa St. Tropezin asteittain päivettävää itseruskettavaa jalkoihin ja voi jeesus mulla ei oo IKINÄ ollu näin ruskeet jalat.  En todellakaan ole mikään auringonpalvoja enkä oo koskaan ollut kuin normaalisti ruskettunut. Inhoan auringon ottamista joten mun jalat ei oo koskaan päässeet ruskettumaan.  Mutta NYT voin ihan huoletta kulkea koko kesän vaikka pikkarit jalassa kun kerrankin jalat näyttää vähän tummemmilta kuin valkoinen lakana.

9 kommenttia:

 1. Hitto ku alkaa joka kerta himottaa värjätä tukka takas mustaks, ku kattelee näitä sun kuvia. :--D Mutta jos nyt kuitenki pysyttelisin erossa siitä väristä, ku oon kerta tän nyt punaseks saanu!

  Ja lasit on kyllä ihanat ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä haluaisin taas jotain väriä tähän reuhkaan mutten tiedä mitä ja miten joten oon vaan antanut olla :'D Ehkä joskus innostun!

   Poista
 2. No etpä oo ainut jonka jalat - ja itellä kyllä koko muukin keho on kuin kauhuleffa Hohto 2, oikeen shining star että kaikki lähelläolijat sokaistuu. En uskalla käyttää itseruskettavaa koska pelkään katastrofia, ja jos joskus satun olemaan auringossa niin läträän hulluna 50+ -suojakertoimista aurinkorasvaa ihosyövän pelossa. Ei oo heleppoo. Ihanat arskat kyllä! Sun tarttis tehä uus postaus kaikista kengistäs :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkään en oo koskaan käyttänyt ennen itseruskettavaa katastrofien takia. Mutta toi asteittain päivettävä oli kyllä tosi hyvä sillä rusketus alkaa näkyä tuntien ja tuntien päästä. ei näkynyt ainakaan mitään raitoja tai epätasaisuuksia. Esim. laitoin edeltävä iltana huomasin seuraavana päivänä vasta et hitto mulla on ruketusrajat :-D Mäkin oon tällähetkellä valkoinen kaikkialta muualta paitsi jaloista joten ei tääkään kovin hekumalliselta näytä haha! Niin kyllä pitäis :-D

   Poista
 3. Musta,musta,musta.musta valkosen kanssa ei voi pukeutua väärin. :)
  http://kaika85.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sen takia pukeudunkin aina mustavalkoiseen :D

   Poista
  2. great look
   x

   veruzkas.blogspot.com

   Poista

Nakkaa kommentti! (auts, ei noin kovaa :-D)