3. toukokuuta 2013

# Barbapapa♥
 Biker jacket - Gina Tricot
Spike Tee - Avanna.se
Shorts - eBay
Backpack - second hand
Rings - second hand, eBay, eBay
Shoes - Seppälä

 SAIN VAPPUPALLON! Mulla ei oo koskaan ollu vappupalloa! Käytiin vappupäivänä ihmettelemässä kaupungilla muunmuassa kauppa- ja senaatintorilla. Tuli otettua rakkauskuvat pallon kanssa. Avannasta hankittu Spike -paita pitkästä aikaa päällä, kesäkengistä kaivetut viime kesän Seppälä -mallistoa olevat pitsi kengät ja tekonahka(muovi)shortsit. Sormuksia niin monta sormissa et herramunjee. Mua suututtaa kun mun ensimmäinen tuollainen kolmioinkasormus jonka hankin eBaystä putosi hissikuiluun ja se oli hienompi kuin tuo joka mulla nyt on... täytyy metsästää se sama myyjä ja ostaa se uudelleen :'D 

Kissakorneri:
Angus vainoaa mun palloa... nyyh. 

4 kommenttia:

 1. great outfit!
  x

  veruzkas.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä perkelettä!!!!! Tommonen maailman tylsimmän näkönen tyttö vei voiton ööööh wtf. Onhan tolla paksu nätti tukka mutta blaaaa :----DD Oon pettyny.... Sitä luonnollisuutta nykyään hehkutetaan ihan liikaa, noissa hiuksissa ei oo yhtään mitään voittamisen arvoista, toisinkuin sun tölkkiviritelmässä johon oli oikeesti nähty vaivaa.

   Poista
 2. Voi moro mikä vääryys tos kuka voitti... Hiukset kaikilla ihan tavallisesti eikä mitään erikoista. Keränny ääniä aktiivisesti? Niin tehän ette keränneet aktiivisesti ja melkeen 10 000 pistettä enemmän ku muut :D VOI TERVE. Oikeesti rupes kyllä suoraan sanottuna vähä vituttamaan.

  VastaaPoista

Nakkaa kommentti! (auts, ei noin kovaa :-D)