3. toukokuuta 2013

# Barbapapa♥

 Biker jacket - Gina Tricot
Spike Tee - Avanna.se
Shorts - eBay
Backpack - second hand
Rings - second hand, eBay, eBay
Shoes - Seppälä

 SAIN VAPPUPALLON! Mulla ei oo koskaan ollu vappupalloa!!!!!  Ei muistaakseni edes lapsena.... Naomi osti mulle barbapapa -pallon ja tuolla se yhä katossa leijailee. Käytiin vappupäivänä ihmettelemässä kaupungilla muunmuassa kauppa- ja senaatintorilla. Tuli otettua rakkauskuvat pallon kanssa. Avannasta hankittu Spike -paita pitkästä aikaa päällä, kesäkengistä kaivetut viime kesän Seppälä -mallistoa olevat pitsi kengät ja tekonahka(muovi)shortsit. Sormuksia niin monta sormissa et herramunjee. Mua suututtaa kun mun ensimmäinen tuollainen kolmioinkasormus jonka hankin eBaystä putosi hissikuiluun ja se oli hienompi kuin tuo joka mulla nyt on... täytyy metsästää se sama myyjä ja ostaa se uudelleen :'D 

Käytiin syömässä kanakorit, istuttiin narinkkatorilla jätskien kanssa ja lähdettiin himaan. Ei sen kummempi vappu. Ainiin, sunsilkin kisa päättyi ja voittajaksi valikoitui perus brunettetyttö. En oo mitenkään yllättynyt : D  Osasin aavistaakkin, että tavistukat voittaa tollasisssa kisoissa ( mikä on tyhmää). Voitettiin kuitenkin toinen palkinto, joka sekään ei ollut sitä mitä luvattiin. Kakkospalkinnon PITI olla 100 euron arvoinen konsertti lahjakortti. Tänään kun voittajat julkistettiin, liput ovatkin Rihannan keikalle. Ei lahjakortti.  Et kiitti vaan... :---D Vannon, etten enää osallistu koskaan mihinkään tollasiin kisoihin haha! 

I got an Mayday Balloon! ♥ Naomi bought that Barbapapa balloon for me YAYYY♥ I'm wearing Avanna's Hype-Tee, ebay shorts and Seppälä's last summer seasons lace shoes :) 

Kissakorneri
catcorner
Angus vainoaa mun palloa... nyyh. 
I think Angus is going to kill my balloon... buhuu.

4 kommenttia:

 1. great outfit!
  x

  veruzkas.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä perkelettä!!!!! Tommonen maailman tylsimmän näkönen tyttö vei voiton ööööh wtf. Onhan tolla paksu nätti tukka mutta blaaaa :----DD Oon pettyny.... Sitä luonnollisuutta nykyään hehkutetaan ihan liikaa, noissa hiuksissa ei oo yhtään mitään voittamisen arvoista, toisinkuin sun tölkkiviritelmässä johon oli oikeesti nähty vaivaa.

   Poista
 2. Voi moro mikä vääryys tos kuka voitti... Hiukset kaikilla ihan tavallisesti eikä mitään erikoista. Keränny ääniä aktiivisesti? Niin tehän ette keränneet aktiivisesti ja melkeen 10 000 pistettä enemmän ku muut :D VOI TERVE. Oikeesti rupes kyllä suoraan sanottuna vähä vituttamaan.

  VastaaPoista

Nakkaa kommentti! (auts, ei noin kovaa :-D)