2. huhtikuuta 2013

# wow
Studded winter coat - second hand + DIY
Hat - Seppälä
wow!- and spike necklace - little sister's, eBay
Top - Lindex
Shorts - Seppälä
Cross leggings - eBay
Heels - Jeffrey Campbell Spikes

Keväällä koroilla käveleminen on kuin olisi satapyöräiset rullaluistimet 15cm:in koroilla jalassa. Korot jalkaan ja pikkukiviä pitkin rullaten alas mäkiä. Tänään ei ole tapahtunut muuta kuin, että Naomi rikkoi ainoat ehjänä olevat kenkänsä ( mitä vielä.. eiks noi autot nyt jo riittäny???), join Herra Hakkaraisen banaanilimua, selailin kaksi tuntia Tumblria ja kavensin äidin kanssa yhtä paitaa, korjailtiin mun lempileggarit ja lyhennettiin yhdet housut. Ollaan eka tiimi sunsilkin kisassa joka on ylittäny 10 000 pisteen maagisen rajan! Kuin siistiä♥♥ Pohdin myös blogini facebook-sivulla, että muuttaisin De Vil Illustrationin Tumblr-blogiksi. Yritin tehdä sitä, mutta säikähdin niin kovasti, että poistin oman Tumbrlini kokonaan, joten yritän ehkä kohta uudelleen.. 

Mulla on perjantaina tapaaminen Larun LadyLinen tyypin kanssa. Oon innoissani. Tosin en oo innoissani siitä, että jäsenyys maksaa liikaa ja jos hankin sen, mun täytyy TAAS budjetoida kaikki uudelleen. Palkka ja tuntimäärät - voisisitteko nousta ylemmäs? Pari urheiluvaatetta odottaa kotosalla postissa♥ Jee! Nyt syön iskän tekemää kanakeittoa ja alan tsekkailla uudemman kerran sitä uuden Tumblr-blogin tekoa. 

Ainiin, kaulassa lainassa pikkusiskon WOW!-koru, yllä hirveä Lindexin valkoinen toppi, parin käyttökerran jälkeen kulahtaneen ristileggarit, ihanin hattuni sekä pohjasta ja alaniiteistä ihan törkeän kuraiset Spiket. 

Today = Naomi broke her shoes, I drank bananalimonade & spend two hours at Tumblr and mom and I sew and fixed few clothes of mine. Now I'm gonna eat chicken soup and think about doing a new Tumblr blog for artist side of me! Oh well, today I wear WOW!-necklace wich is my sisters, terrible Lindex top, cross leggings, lovely hat and dirty Campbell heels♥

7 kommenttia:

 1. Kuntosaleja jos mietit, SATSii kantsii kokeilla, siel on semiedulliset hinnat (halvemmat ku ladylinella varmasti :'D) ja loistava palvelu !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle on pari kaveria kehuneetkin SATSia mut, oon jotenkin mieltynyt tohon pelkästään naisten saliin. Sitten kun oon kunnon fitnes maisteri ja osaan mennä laitteisiin oikein päin........... voin harkita salia jossa on myös miehiä.. yäk :-D

   Poista
 2. cool tights!
  x

  veruzkas.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Mihin Lady Lineen meet? Oon ite Vantaan Myrtsissä ja siä on kuukausi maksu 80€. Aika törkyhintasta, mut paikka on ihana ja plussaa siitä, et se on vaan naisille. >:D Ja jos hommaat personal trainerin, niin se on tosi hintavaa. Maksoin 850€ jolla sain 15 tapaamiskertaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asun lauttasaaressa joten sinne meen. HYI 850 euroo ja 15 kertaa..... no, en oo ajatellutkaan et hommaan personal traineria... nyt en ainakaan. hyvä ku saan kuussa ees ton verran palkkaa :''D

   Poista
 4. Kristus vai Saatana? Kumpi risti voittaa?

  VastaaPoista

Nakkaa kommentti! (auts, ei noin kovaa :-D)