22. huhtikuuta 2013

# Huutiksessa kenkää ja sormusta!

Hei huuto.netissä on nyt kenkää, sormusta ja pari vaatekappalettakin myynnissä! Kaikissa on osta heti!- hinta jos haluaa aivan samantien ostaa, mutta normaali huuto-menetelmäkin löytyy :) Kolmet kengät meni jo eilen joten ei kantsi jäädä jahkailemaan♥ 

Sivubannerista löytyy linkki kohteisiin! Laitan linkin kuitenkin vielä tähän myös ---- > CLICK CLICK! Kertokaa jos linkki ei toimi niin yritän keksiä jonkun muun keinon... toi on niin raivostuttava tuo uusi Huuto.net :-D KOHTEET SULKEUTUVAT 28.4!  ELI TÄMÄN VIIKON SUNNUNTAINA! 
Ja hei, nyt kun teitä uusia lukijoita on tullut noin roimasti lisää kehoittaisin teitä blogini ohella seuraamaan minua myös blogini facebookissa Lisäilen sinne uusimmat postaukset, ylimääräisiä kuvia ja tietenkin - jaarittelen, niinkuin facebookissa tapana on :-D Mut löytää myös suosikkisaitiltani Tumblrista kahdella eri blogilla. Inspiraatio/sälä/sisäinen minä - blogi Lipstick ' N ' Cruella ja taitelijaminä De Vil Illustrations. De Vil Illustrationsista löytyy piirustuksia + muita käsistäni syntyneitä taideteoksia. Mulla on myös LOOKBOOK sekä Fashiolista joihin pääsette sivubannerinkin kautta! Viimeisenä tietenkin Instagram, josta minut löytää nimimerkillä DollDeVil!

2 kommenttia:

  1. hei noista vikan kuvan saappaista kysyisin kun mulla ei huutonet tunnuksia oo, et onks iso 38 vai normaali? ite käytän yleensä 37kokosia mut jos toi pohjallisella hoituis.. :D on meinaan niiin ihanat noi (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan normi 38 luulisin :--) saattais mennä pohjallisilla! Ne on ihanat, harmi etteivät yhtään mun tyyliset... :--)

      Poista

Nakkaa kommentti! (auts, ei noin kovaa :-D)