10. maaliskuuta 2013

# SPIKE HYPE
 NEW! Necklace & NEW! bracelet - eBay
Studded vest - H&M + DIY
NEW! JC Spike Tee - ----> AVANNA.SE♥
NEW! shorts - Gina Tricot
Jeffrey Campbell Spike's Kuuden päivän työputki takana. Ihana aurinkoinen sunnuntaivapaa... joka tosin kului hauskasti siivoten. Tää luola ei varmaan oo kertaakaan ollu vielä näin puhdas ja siisti. Aurinko osaa kyllä hämätä tosi hyvin. Oli ihan helkkarin kylmä ulkona. Varsinkin t-paidalla. Saan varmaan kuolemantaudin tän blogin takia. Illan suunnitelmissa on vielä värjätä tuo jäätävä juurikasvu pois. Jälleen kerran. 

Kävin toissapäivänä tsekkaamassa itiksessä avatun New Yorkerin, samalla tietenkin muitakin shoppeja ja huomenna esittelenkin uusimmat riepuostokset♥ New Yorker oli niin sekaisin ja täynnä populaatiota, että meen kuukauden päästä uudelleen tsekkailemaan kun hysteria on hiipunut.  Itiksen reissulta ostin mm. nuo etupuolelta tekonahkaa olevat shortsit. Katselin noita jo normihintaisina mutta kohtalo toi ne mun eteen alerekistä 15 euron hintaan. Ostin melkein myös ylihienon moschino tyyliin tehdyn WHATEVER -vyön.. mutta käytän vöitä muutenkin niin harvoin, että jätin sen odottamaan vielä. Ihanat piikkikorut tulivat eBaystä. eBaystä tuli myös pari muutakin korua, jotka yritän muistaa laittaa asuihin mahdollisimman pian! Tänään esittelen kuitenkin tämän mageen teepaidan jonka postimies toi ruotsista. Unisex Spike Hype tee from Avanna.se 

Avanna on ruotsalainen online vaatekauppa, josta löytyy käsin suunniteltuja printtitoppeja, teepaitoja, collegeja, kangaskasseja etc. Oon pitkään ihaillut ja tulen jatkossakin ihailemaan Avanna shopin printtejä. Ja varmasti hankin ainakin kangaskasseja ja toppeja!  Jokin ääni päässäni kuitenkin kehoitti mua hankkimaan tälläkertaa t-paidan ja kadun hieman sitä, etten tilannut tätä toppina. Pidän kuitenkin topeista paljon enemmän kuin teepaidoista... Noh, seuraavalla kerralla sitten. Avanna.se toimittaa suomeen ja tilauksen pystyy maksamaan suoraan omalta verkkopankilta. Paypalia ei siis tarvita. Kruunut on helppo kääntää valuuttamuuntimella euroiksi. Samaa Spike printtiä löytyy yksittäisenä kenkänä sekä erivärisinä/kuvioisina♥ Haluan kaikki HIIII!!!! Nyt kaikki klikkaa itsensä ---> AVANNA SHOPIIN ja hankkii itselleen jotain kesäkivaa♥ Mitä sanotte Spike printistä? YAY OR NAY? 


8 kommenttia:

Nakkaa kommentti! (auts, ei noin kovaa :-D)