6. maaliskuuta 2013

# Newest Jews

 Eagle triple ring  - from my dear friend Ulpu
Golden leaf ring - Also from Ulpu

 Silver earrings - Seppälä
Long wing earrings - Seppälä
Silver ring - Seppälä
Cm ring from my dear friend Ulpu
Spike bracelet - Seppälä
Cross bracelet - Tiia Vanhatapio by Seppälä 

Viimeaikaiset koru hankinnat. Seppälään on tullut nyt ihan sairaan kivoja koruja.  Ja niitä tulee koko ajan lisää... joten en tiedä minne kohta joudun korujeni kanssa. 

Jutellaan ensin rannekoruista. Musta/hopea piikkirannekoru  (3.95€) on ihan ykkönen♥ Jäin kaipaamaan muita väri comboja esimerkiksi kulta/musta, pelkkä hopea, pelkkä kulta etc. joten päätin tilata niitä eBaystä ( vihellys)... Ebaystä on tulossa paljon muitakin koruja härrekyyd en todlla tiedä mihin joudun niiden kanssa. Kohta on vuoden jokaiselle päivälle oma kaulakoru, sormus ja rannekoru. Tiia Vanhatapio by Seppälä ( 3€) risti rannekorun sain Naomilta. Hieman vaikea laittaa ranteeseen, mutta ihana♥ 

Hopeiset ööö, niitti?korvikset (3.95€) ja pitkät siipikorvikset (3,95€ ehkä...) on tullut hankittua jo jokin aikaa sitten. Siipikorvikset on myity meiltä kampista jo ajat sitten loppuun. Niittinuoli mikälie korviksia löytyy myös kultaisinakin... Meikäläinen on nyt alannut lämmetä kultaankin.

Super hieno kotkasormus, senttimetrisormus ja kultainen lehtisormus on ystävättäreltäni Ulpulta♥ Ihania kaikki kolme! Hopeinen mölttisormus on seppälästä (2,95€). Törkeen halpa ja hieno! 

Nyt vain venaillaan koruja ( sun muita juttuja♥) ebaystä JEE!


Latest jewelries I bought and 3 rings what I got from my friend Ulpu♥ Loving that eagle triplering! It's so huge and massive and... perfect! Ulpu gave me that one and also leafring + cm-ring are from her. I have golden friends♥  I also love my newest Seppälä earrings, bracelets and ring♥ Can't wait to get my eBay jewelries... ♥ 


4 kommenttia:

 1. Hyvä, että ne kelpaa sulle :P On ne enemmän sun näköset kun mun :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin kelpaa! Ihania♥♥ kiitti vielä!!!

   Poista
 2. Upeita koruja <3 Kelpais mullekki(:

  ~Anni

  VastaaPoista

Nakkaa kommentti! (auts, ei noin kovaa :-D)