16. maaliskuuta 2013

# My version of Gil Elvgren's Pin Up Painting


 Mä otin toissa iltana itseäni niskasta kiinni ja ryhdyin piirtämään. Mulla on ollut kehys ja pala kartonkia jo liian pitkään tyhjänä. Asia on nyt korjattu. Otin Gil Elvgrenin Pin Up -kirjan esiin ja selailin sopivaa kuvaa malliksi ja aloin piirtää. Kuva on luonnosteltu lyijärillä ja tussattu kolmella eri tussilla ( Promarkerin mustalla, eddingin perus tussilla ja Letrasetin Linerilla ) ja väritetty puuväreillä, normitusseilla että promarkereilla. Lopputulos - hyvä. 

 Sielä se nyt komeilee! Sotkuisessa eteisessä.( haluaisko joku tuoda mulle naulakon? )Harmi, että ainut hyvä paikka taululle oli juurikin tuossa "eteisen" pimeässä nurkassa. 
 Minä ja valmis taulu kello 2 yöllä. Ton tekemiseen meni kolmisen tuntia... 
 Ja vähän freesinpänä eiliseltä. Mitäs tykkäätte? Naomi totesi ainakin, että saan luvan puuhata lisää tauluja meille. Seuraava prokkis vois olla ehkä vähä isompi taulu. tai pienempi taulu combo. Nimittäin ton kokosenkin kanssa oli jo ongelmia. En meinannut mahtua tavaroineni edes lattialle. Tarvitaan Naomin kans selkeesti se kolmio et saan työhuoneen. 

Ainiin leikkasin eilen muuten tukan lyhyeks!

.. no en nyt oikeesti! Oon miettinyt hiusten lyhyeksi leikkaamista jo pitkään, mutta rakastan tätä pitkää reuhkaa jo sen verran paljon etten todellakaan raaski. Onneksi saan lyhyen hiuskuontalon pinneillä ja pullollisella hiuslakkaa milloin vain! 

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. kiitti! Oon itekkin suht tyytyväinen :) EI ainakaan oo enää tyhjää taulua seinällä.

   Poista
 2. oi älä vaan leikkaa tukkaa! ikinä! koskaan! sulla on niin unelmaiset hiukset, ettei mitään järkeä <3 ja hieno toi taulukin, mujun hiukset on ihan käsittämättömän hienot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En leikkaakkaan! Kasvatan vielä 10-20 cm ja oon täydellisen tyytyväinen HIIII♥ kiitti kiitti kaunokainen♥

   Poista
 3. Oooh, erityisesti tuo mekko ja hiukset (ja tatuoinnit!) näyttää jotenkin ihanilta tossa taulussa! Hyvin sopii lyhyetkin, mutta meinasinkin tosiaan lisätä tuon minkä loppuun pistitkin että onneksi pitemmistäkin saa kikkailtua vähän lyhyemmän näkösiä jos haluaa vaihtelua. JA MÄ HALUAN NYT TIETÄÄ MITÄ TEKONAHKAISTA SULLA ON PÄÄLLÄ TUOSSA YÖKUVASSA.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on sellainen oikein kiva ebay löytö - jälleen kerran :---D yritän muistaa laittaa parempaa kuvaa pian!

   Poista
 4. Näyttää tosi kivalta ku sulla on hiukset tollee ylhäällä ponnarilla :) Vaikka ne onkii varmaa vaa hutastu mut kuitenki :D Ja sulle kyllä sopis semmone lyhyt tukka niinku esim Emma Watsonilla ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo hutaistu vaan pois silmiltä. Nukun yleensä hiukset tolleen :'D Kiitos!
   Mulla on tosiaan ollu koko mun lapsuusajan yläasteikään saakka lyhyet hiukset ja suht lyhyet vielä amiksessakin. Pitäis varmaan joskus laittaa jotain nuoruuskuvien postausta kehiin haha :'D

   Poista
 5. Juu noi hiukset ponnarilla näyttää tosi söpöiltä!! Ja ton piirroksen raitamekko on tosi hieno! Mutta toi naama näyttää vähän epäsymmetriseltä ja toi kissa..se näyttää oudolta..
  (Anteeksi ano, ei saa kirjauduttua)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! ♥ Kissoja en osaa piirtää ja se näyttää munkin mielestä.... joltaki ihan muulta ku siltä miltä pitäis :-D Mittasuhdevirheitä löytyy myös sillä jalat taitaa olla vähän liiiankin pitkät verrattuna muuhun vartaloon. Kasvot on onnistuneimmat ns. "oikeat" kasvot mitä oon piirtänyt, mutta harjoitushan tekee mestarin! Kokonaisuutena ihan onnistunut :-D

   Poista

Nakkaa kommentti! (auts, ei noin kovaa :-D)