4. joulukuuta 2012

# Nimikkopipo SOLD OUT. Just my luck.


Hain tänään ihanimman paketin postista hurrrrrrr♥ Instagramia ( Dolldevil nimimerkillä löytyy) seuraavat tietävätkin jo mitä paketista paljastui. Katsotaan uskallanko lähteä ulkoilemaan niiden kanssa koko talvena... Weedi tulee itsepäisyyspäivänä kylään VOIJJEEEE perjantaina shoppaillaan tili tyhjäks!!!!!

I went today at the post office and get my superduper cool packet home. You who follow my Instagram (DollDevil) already knows what's in it! ♥ Pure love! My golden girl Weedi comes on thursday. Im so exited! We're gonna spend a looot of money haha.

Do it yourself - sormus eBaystä. Saapui rikkinäisenä mutta kuumaliimallahan kaikki korjaantuu. Maksoi jonkun euron joten en ihmettele. Yks mun lemppareista tällähetkellä♥ 

Do it yourself ring from eBay. When I get it it was broken... It cost like one euro so I'm not surprised. It is one of my favourite rings at the moment!

Ostin tänään uuden kalenterin vuodelle 2013. Mietiskelin akateemisessa Salvador Dalin taideteoksia pullollaan olevan ja tämän Gil Elvgrenin Pin Up kalenterin välillä ja päädyin kuitenkin tähän. Sillä Gil Elvgren ja Pin Upit♥ 

I bought new calendar for 2013 today. First I think I'm gonna buy Salvador Dali calendar, but I love Gil Elvgren and Pin-Ups so much, so this was the right one. 


Oon korkannut viimeinkin ekat pari sivua Tiia Vanhatapio by Seppälä muistikirjasta. Taidan hamstrata niitä talteen enemmänkin sillä kirja on paras. Täydelliset sivut piirtämiseen. Nikki Lipstickin inspiroimana ylempi akka. Olin juuri aikeissa tilata itselleni tuollaisen Doll pipon mustana mutta yllätys yllätys ne on SOLD OUT. Tuollainen pipo olis ollut enemmän kuin täydellinen mulle, nyyh.  Nyt jatkan piirtämistä. Moi moi.

I already started to draw in my Tiia Vanhatapio by Seppälä notebook. It's perfect book for drawing! I think I'm gonna buy more of these :-D I love Nikki Lipstick so much and her collection was inspiration when I drew that first one. I just checked if there was any of those DOLL beanies left and NOOO... all black ones are sold out... I knew it. I really need that beanie in my life. There's my name on it!!!!! Now I'm gonna draw more, see ya! 

18 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. missä sä sellasta näet :D

   Poista
  2. eka kuva hiusraja otsan yläpuolella

   Poista
  3. mitä paskaa, missä juurikasvua?:D:D:

   Poista
  4. ihania piirroksia!:> ja kaunis olet!

   Poista
  5. SE ON KALJUA SE :D no ei on mulla juurikasvu. Juurikasvu 4 ever♥♥ Kukahan taas värjäis.

   Kiitti Thelma♥♥♥

   Poista
  6. Muuten, kantsii opetella itse värjään! Se on tosi helppoa mustilla hiuksilla ja riittää, että väri on vain tyvessä joka puolella. Itse kyllästyin kyselemään aina poikaystävältä/kavereilta/siskoilta värjäysapua ja tartuin väripurkkiin itse.

   Ei toi sun juurikasvu kyllä missään pahassa vaiheessa ole. En oikein ymmärrä, miksi jollain oli tarve kommentoida asiaa, kun ei muutakaan asiaa näyttänyt olevan... :P

   Olen itse oikeasti blondi, mutta minusta luonnollinen hiustenvärini ei sovi minulle niin hyvin kuin tummat hiukset (toissakesänä kokeiltu on!). Toki vaalea juurikasvu on ikuisena riesana, mutta en ole ainakaan toistaiseksi kuullut kenenkään kuoleen siihen, että näkee juurikasvuni. Omat ovat hiukseni!

   Poista
  7. Mä en ite saa omaa juurikasvua värjättyä, mutta onneks akka osaa värjätä :--D Oon vaan niin laiska ja siirrän aina päiviä eteenpäin vain ja juurikasvu sen ku pitenee :'D Mun oikea hiusten väri on ihan hirvee just mustan kanssa :--D sen takia sen huomaakin heti kun millikin näkyy :D

   Poista
 2. otaksä perjantaina huostaan yhen toisenki shoppailuholistin? :3

  VastaaPoista
 3. Loved ur ring

  x

  veruzkas.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. mistä ostit tuon gil elvgrenin kalenterin? ;o tahtoo samanlaisen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Stockmannin akateemisesta :---) se on ihan täydellinen <3

   Poista

Nakkaa kommentti! (auts, ei noin kovaa :-D)