31. lokakuuta 2012

# This is all what I've done today

Jep. Oon valmistautunut huomiseen kaheksan tunnin työpäivään loikoilemalla koko päivän. Oon vain piirtänyt ja tuijottanut Vampire Diariesia Mirkan kanssa. Ostin vasta ilmestyneen uuden numeron New Lookista. Jätin viime numeron väliin sillä en alunperinkään ollut hirveän vakuuttunut lehdestä. Tämän numeron paksuus sai mut nappaamaan lähikauppareissulla lehden mukaan ja lukeminen on yhä kesken. Selailtuani totesin kuitenkin jo, että tämä luultavasti jää viimeiseksi New Lookiksi jonka ostan. Uusi Costume ja vanha ystäväni Trendi ovat ne minun kuppini teetä. 

Unohdin eiliseen postaukseen hehkuttaa uusinta H&M tilaustani jonka kokosin nettikaupasta.

Yup. Ive been lazy today and just drew, read and watched The Vampire Diaries all day with Mirka. Tomorrow is a loooong eight hours day at work so it's nice just relax, talk and laugh with friends. I bought the new issue of finnish fashion magazine New Look. It's not that good what it looks like so I think this was the last issue that I ever buy. New fashion magazine Costume and my old friend Trendi are my cup of tea.

I forgot to show my new purchases from H&M Online shop: 

Katsokaa noita ihania asioita jotka laitoin tulemaan kotiin ja mikä parasta, sain about samantien jo viestin että paketti on lähetetty. Harvinaista H&M:ltä. 

Leopardikuvioinen reppu kiinnitti huomioni jo kun vierailin pitkästä aikaa Itiksen liikkeessä. En kuitenkaan malttanut ostaa sitä ja nyt kun postiluukusta tipahti Dividedin minikuvasto tilasin sen. Reppua löytyy liikkeistä myös galaxikuviollisena ( ♥), harmi ettei sitä ollut nettivalikoimassa :) Galaksikuvioidut housut olivat lehden mallilla niin upean näköiset, että on ainakin pakko kokeilla miltä ne mun torsossa näyttävät. Kuosi on ainakin aivan saakelin upea, katsotaan nyt lähetänkö loppujen lopuksi takaisin kun ei tuota mallinvartaloa ole olemassa :-D Epäilen että ihastun niihin ikihyviksi. Selityksenä käytän aina lausetta "voihan ne lähettää takaisin". 

Pikkukuvaston kannessa oli lupaavasti teksti 25% alennusta vapaavalintaisesta tuotteesta. Vapaavalintaisesti alennus ei kuitenkaan mennyt mutta niinkuin arvelinkin 25 pinnaa lähti kalleimmasta tuotteesta. Tämän tähden laitoin tilaukseen mukaan "talvikengät" Kiiltäväpintaiset maiharit. Mulla ei ole koskaan ollut maihareita ja nyt on tunne että ne on just ne mitä tarvitsen. Niitit.fistä lähetettyjä niittejä jotka on vielä käyttämättä voisi hyödyntää näihin kenkiin kun tulevat. Salesta laitoin ostoskoriin vielä söpöt shortsit sekä MTV T-paidan. T-paidan värisävyt on aivan erimaata kuin vaatekaappini yleensä. Kuitenkin sen verran kiehtovalta tuo vaalea lila näyttää että odotan jo innolla paidan käyttämistä♥ 

Materialismionnellisuus♥
Ainiin, Halloweenit!

Look at those cute things! Im so exited when postman bring a little Divided catalog. There was so much cool things that I need to buy something immediately. So cool! I can't wait these.  Leopard print backbag catch my attention when I was at H&M store. I didn't bought it and now when It's at online store I order it. This backbag can also be found at galaxyprint(♥) in stores. Those galaxyprinted pants are awesome! I totally need to try these. I think those pants is gonna be one of my favourites. 

I got 25 percent discount  from the most expensive clothe. So I ordered those cool shiny boots. Now I have winterboots :--D I think Im gonna put some studs what I got from niitit.fi on these boots. At least I checked Sales and found cool shorts and MTV T-shirt♥ I totally cant wait to get these!
Materialgirl♥ Oh yeah,  happy Halloween! 

10 kommenttia:

 1. toi reppu on niin sulonen! oon itekki kattonu tota monesti jo netis.. harmi ettei netis oo sitä galaxykuvioista olisin halunnu nähä minkä näköinen se on :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nii on! Mä oon niin reppujen rakastaja et hankin varmasti sen galaksisenkin :---D se on ihana, ei niin perus galaksi mutta upea!!!!

   Poista
  2. Kyllä tuolla H&M:n nettikaupassa noita galaksikuvioisia housuja on? :D

   Poista
  3. Niin onki. puhuttiin galaksikuvioidusta repusta.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Tuuppa palvelemaan 8 tuntia putkeen asiakkaita hymy perseessä ja siinä samalla vielä puuhailla muita myymälän tehtäviä. Kyllä se vaan pitkältä tuntuu.

   Ootko ite tehny kaheksaa tuntia seisomatyönä 100% asiakaspalvelua? :D

   Poista
 3. Sulla näyttäs olevan tuo H&M-tilaus samanlainen kun se minkä mä sain eilen postista noutaa!:D ainut vain että mulla ei ollu tota t-paitaa ja reppua!:D mulla on kyllä tommonen MTV-printtinen neule ostettuna Seinäjoen H&Mltä

  VastaaPoista

Nakkaa kommentti! (auts, ei noin kovaa :-D)