12. syyskuuta 2012

# Niittiprokkis osa 2

Toinen niittiprokkis jonka sain valmiiksi viikko sitten oli kengät. 


Kultaisten niittien oli määrä päätyä itsensäpaljastaja trenssiini, mutta kaulukset olivat niiteille liian pienet ja lopputulos ei olisi näyttänyt hyvältä. Pitkään mietinkin, että minne laitan kultaiset. Töissä löysin alerekistä viimeiset punaiset perus tennarit omassa koossa. henksujen jälkeen maksoin kengistä 4 euroa. Tiesin heti kultaisille niiteille paikan. Mulla on hirveän vähän matalapohjaisia kenkiä. Inhoan tylsiä yksinkertaisia kenkiä, inhoan matalia kenkiä :-D Joten niitit oli jälleen kerran ratkaiseva tekijä. Converset on ainoat matalat kengät joita yleensä käytän. Joten tarvitsin jotkut toiset niiden kaveriksi. Niitit teki näistä 4 euron kengistä niin mageet et kuljen vuorotellen näillä ja Litoilla♥ 


En ennemmin ollut laittanut niittejä kenkiin ja mietinkin pitkään miten saada perusniitti helpoiten kengästä läpi. Se ei nimittäin ihan normaalein keinoin mennyt. Rikoin yhden niitin. Sakset käteen, mallailin niitin paikan ja leikkasin pienet reiät saksilla. Niitit menivät aika sujakasti paikoilleen tällä tavoin. 


Nyt kun olen näillä tepastellut ja pelännyt että kantapäät on ruvella ei ole huolen häivää. Välillä niitit tuntuvat ikävästi kantapäähän mutta kangaskengät ovat jo sen verran venyneet ja muotoutuneet ettei tunnu enää missään. Nyt on mageet tennarit conversejen lisäksi! Kiitokset tästä kuuluu niitit.fi:lle! 

Mitäs tuumitte? Mummoni ainakin tykkäs :--D haha!


15 kommenttia:

 1. oon täysin samaa mieltä mummos kanssa, ihanat ♥

  VastaaPoista
 2. Hirveet! Ensinnäkin punanen ja kultanen ei tässä tapauksessa sovi yhteen ei sitten ollenkaan ja toiseks niitit on tosiaankin liian isot noihin kenkiin, hyi! =D Ite en kyllä jalallanikaan nuihin koskis...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin sopii tonttuasun kanssa jouluna <3

   Poista
  2. Punanen ja kultahan sopii just hyvin yhteen? D:

   Poista
 3. Hienot :). Tykkään ihan hirveästi niiteistä ja oon suunnitellut kaikkia niittijuttuja. Harmi vaan, etten oo saanu aikaiseksi tehdä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kantsii vaan nähdä vähän vaivaa :-) on sit sen arvosia!

   Poista
 4. Oi kun noista tuli hienot. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. punasina pelkästäänkin olisivat menneet mutta nyt ne on täydelliset♥ :)

   Poista
 5. Aivan pakko kysyä tuosta blogikirppiksestäsi, oletko poistanut/piilottant blogin tai onko se enään k'ytössä?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tällähetkellä kaikki kohteet ovat piilossa sillä yritän nyt selvittää ja lähetellä edellisiä paketteja :) saatan laittaa jäljelle jääneet kohteet vielä auki osta heti - hinnoin tai tavalliseen tapaan!

   Poista
 6. Onko naomi sun tyttöystävä!?!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no eiköhän se oo jo aika selväksi tullut :--D

   Poista

Nakkaa kommentti! (auts, ei noin kovaa :-D)