12. syyskuuta 2012

# Niittiprokkis osa 1

Sormetpäät Tuhoon - prokkis aloitettu ja lopetettu onnistuneesti! Aloitettiin Niitit.fi sivuston kanssa pikku yhteistyö ja sehän passaa. Musta tuntuu että mulla todella kohta on kaikki vaatteet pikkuhousuja myöden niiteissä, hehe.  Oon nyt vihdoinkin saanut niitit omille paikoilleen. Huonoin puoli niittien laitossa on se, että kun saat laitettua pussin tyhjäksi, tuntuu että niitä vois laittaa vielä vähän lisää. Överiksi vaan. Niinku mulla on usein tapana. 

Niitit.fi sponssasi mua 50x50 pyramideilla kultaisina ja hopeisina. Niittien tulossa tosiaan menee sujaus vain eli 1-3 päivää kun ne jo kolahtaa postiluukusta. Mulla oli kummallekkin värille jo käyttötarkoitus valmiina. Suunnitelmat kuitenkin muuttuivat hiukan.Käytin Niitit.fi:n niittejä aikaisemmin nahkaliiviin joten sivusto oli jo ennestään tuttu. Nahkaliiviinhän upposi se reilut 150 niittiä, enkä saanut kauluksia ihan valmiiksi kun ne loppuivat kesken. ylläri. Nyt liivikin on valmiina ja loput hopeiset naputin tekonahkatakkini kaulukseen. 

Kun mikään ei riitä, toinen puoli kauluksesta ja niskantakaa takki tulee luultavasti olemaan niititetty jossain vaiheessa. Liika on just hyvä. Se taitaa olla mun motto. Voi jeesus mä vihaan sanaa MOTTO. se ei edes tarkota mitään :---D Kultaiset niitit kiinnitin kenkiin ja instagrammarissa olikin jo joku laatukuva niistä. Postailen niistä tarkemmin huomenna. 

Niittejä pääset selailemaan ja tilailemaan ----> T ä s t ä

nahkatakki bikerjacket + DIY -H&M
juoppokassi totebag - Tiger
Kauluspaita flannel shirt- Gina Tricot
Legginsit leggins - Monki
Kengät shoes- Jeffrey Campbell

4 kommenttia:

 1. Jeeee! Uus postaus :3 Ihana toi tuunattu takki <3 Mäki oon laittanu tänä kesänä niittejä vähän liiankin kanssa joka paikkaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitit on asia joita tuun käyttämään vaatteissa varmasti koko elämäni ajan :D

   Poista
 2. noi niitit on kyl tosi kivoi ku voi tollee laitella niitä! :)

  VastaaPoista

Nakkaa kommentti! (auts, ei noin kovaa :-D)