12. syyskuuta 2012

# Niittiprokkis osa 1

Sormetpäät Tuhoon - prokkis aloitettu ja lopetettu onnistuneesti! Aloitettiin Niitit.fi sivuston kanssa pikku yhteistyö ja sehän passaa. Musta tuntuu että mulla todella kohta on kaikki vaatteet pikkuhousuja myöden niiteissä, hehe :-D  Oon nyt vihdoinkin saanut niitit omille paikoilleen. Huonoin puoli niittien laitossa on se, että kun saat laitettua pussin tyhjäksi, tuntuu että niitä vois laittaa vielä vähän lisää. Överiksi vaan. Niinku mulla on usein tapana. 

Niitit.fi sponssasi mua 50x50 pyramideilla kultaisina ja hopeisina. Niittien tulossa tosiaan menee sujaus vain eli 1-3 päivää kun ne jo kolahtaa postiluukusta. Mulla oli kummallekkin värille jo käyttötarkoitus valmiina. Suunnitelmat kuitenkin muuttuivat hiukan.Käytin Niitit.fi:n niittejä aikaisemmin nahkaliiviin joten sivusto oli jo ennestään tuttu. Nahkaliiviinhän upposi se reilut 150 niittiä, enkä saanut kauluksia ihan valmiiksi kun ne loppuivat kesken. ylläri. Nyt liivikin on valmiina ja loput hopeiset naputin tekonahkatakkini kaulukseen. 

Kun mikään ei riitä, toinen puoli kauluksesta ja niskantakaa takki tulee luultavasti olemaan niititetty jossain vaiheessa. Liika on just hyvä. Se taitaa olla mun motto. Voi jeesus mä vihaan sanaa MOTTO. se ei edes tarkota mitään :---D Kultaiset niitit kiinnitin kenkiin ja instagrammarissa olikin jo joku laatukuva niistä. Postailen niistä tarkemmin huomenna. 

Niittejä pääset selailemaan ja tilailemaan ----> T ä s t ä

nahkatakki bikerjacket + DIY -H&M
juoppokassi totebag - Tiger
Kauluspaita flannel shirt- Gina Tricot
Legginsit leggins - Monki
Kengät shoes- Jeffrey Campbell

Pohjanmaalla minilomalla jep jep. Oon jo työsekoiluideni vuoksi kaivannut pientä lomaa ja sunnuntaina 8 päivän työputken päätteeksi lähdin. Täällä sitä ollaan rentoutumassa. Pari päivää sitten vietettiin sitä surullisen kuuluisaa meikitöntä päivää jolloin all day everyday meikittömät pimatsut mollasi oikein olan takaa ja edestäkin ihmisiä jotka sattuvat sillon tällöin ripsaria ja luomiväriä silmään laittamaan. Mietin usein tälläisissä tapauksissa, että mikä ihmisiä oikein vaivaa... Mä taisin sinä päivänä olla entistäkin enemmän pakkelissa, ihan vahingossa. Nyt kun on taas piereskellyt pohjanmaalla, kulkenut tukka sekaisin ja paskaasena ( niinku me täälä sanotahan) + naama pelkällä meikkivoiteella ja puuterilla tulee meikittömät päivät pidettyä näin vähän myöhemmin. Okei, melkein meikittömät. Tulin tänään takaisin Kurikasta Jalasjärvelle mummoa moikkaamasta ja köpöttelin pikkusiskon kanssa Jalasjärven ostarille Halpa-Halliin hakemaan Angukselle uutta reissuboksia. Oli sellaisetkin seremoniat taas sunnuntaina kun tultiin bussilla Helsingistä pohjanmaata kohti. 


Ainakin morna viihtyi uudessa boksissaan jo nyt, katotaan sitten torstai aamuna minkälainen show on taas käynnissä kun kissa juoksee pitkin seiniä. 

Kurikassa kävin vanhassa kantapaikassani Kurikan Seppälässä hakemassa sukkia. Lähdin tänne yhdet sukat mukana ja nekin oli jalassa. Minne sukat aina katoaa? Barbapapa-penaalin metsästyksessä olen luovuttanut ja tarvitsin todella uuden penaalin vanhan, liian pienen ja risan penaalini tilalle. 


Tälläinen löytyi ja hyväksi todettiin.Nämä kaverit tulivat Seppälään vähän aikaa sitten ja niitä löytyy muissakin väreissä.  Ehkä vähän niittejä kaipaisi? ......Just kidding :'D 

4 kommenttia:

 1. Jeeee! Uus postaus :3 Ihana toi tuunattu takki <3 Mäki oon laittanu tänä kesänä niittejä vähän liiankin kanssa joka paikkaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitit on asia joita tuun käyttämään vaatteissa varmasti koko elämäni ajan :D

   Poista
 2. noi niitit on kyl tosi kivoi ku voi tollee laitella niitä! :)

  VastaaPoista

Nakkaa kommentti! (auts, ei noin kovaa :-D)