1. toukokuuta 2012

# Forget Your Boyfriend - SHOES

On ne ihanat. Mukavat jalassa. Korkoa sopivasti ja nuo niitit, nuo niitit. Harakka(minä) silmät kiiltäen tuijottelin ja pyörittelin niitä käsissäni vasten aurinkoa. Voi sitä kiiltoa ja välkehtimistä. Kuola tippuu kun ajatteleekin... haha. Niitit eivät pistele ollenkaan kantapäihin. Ainut harmi, joka mua harmittaa jo nyt, on se, että niitit tulevat varmasti irtoilemaan. Sen takia yritänkin haalia ja vaalia näitä. Osa timanttikoristeista oli jo nyt osaksi irrallaan. Vappuna tuli käveltyä näillä mukavasti ja kyllähän ne päkiät väsyivät - mutta sehän nyt ei oo uus juttu ollenkaan. Cooleimmat kengät sitten Jeffrey Campbellin Spikejen. Jotka aion hankkia mahdollisimman pian. Kaikki kolikot säätöpossuun. 

Mitäs sanotte? Onko nää mistää kotoosin?

Palaillaan huomenna. Mulla on miljoona kuvaa laittamatta.

20 kommenttia:

 1. Noi on niin ihanat, iteki haluaisin! Mut se vaan just että niitit voi irtoilla aika helposti.. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. toivottavasti pysyisivät mahdollisimman pitkään tai tippuisivat niin että ehdin nähdä :-D Saan ne keinolla millä hyvänsä takaisin kiinni. Kuumaliima♥

   Poista
 2. aika tätikengät. näyttäis paremmilta korkeemmalla korolla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti nämä on vielä hyvässä toiminnassa kun oon homssuinen täti-ihminen :-D olis aika rokkenroll täti menossa! Korkealla korolla olisi paremman näköiset, niinkuin kaikki korkokengöt yleensäkkin. Nämä on silti sikahienot!

   Ja tätimäisen mukavat jalassa haha :-D

   Poista
 3. Aivan upeet korkkarit ! Ja kerrokko vähä noista sukkahousuista?:--D Tai siis ku tulee mieleen eskarilapset ketkä käyttää ton tyylisiä + kukkakuvioisia:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ne on!!!!♥ Esikoululapsi 4ever :-D Innostut kun näet mun vappuasun josta nuo korkkarikuvat ovat peräisin. Niin cool asu et alan kulkea jokapäivä siinä♥ Kuviosukkikset lämmittävät sydäntä, ei pidä ottaa asioita liian vakavasti ;)

   VOin sydämellisesti sanoa että vaikka ikää onkin jo se kaksikymmentä ja yksi vuotta sisälläni asuu 4ever kuusivuotias joka opettelee kirjoittamaan :-D haha!!

   Poista
 4. Ite en voi sietää matalia korkoja. Jos korkkarit haluan, niin sitten sitä korkoa niin paljon kuin ikinä xD Korkoa lisää noihin, niin voisin tykätäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noita löytyy myös huiman korkuisinakin, vinkki vinkki :D

   Poista
 5. Herranjestas. Eiks noi raiskaa sun nilkkoihin messevät rakot? :O Mä saan rakot aina kaikista uusista kengistä, joissa on korkee toi kantaosa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin jossain ohjelmassa (en muista mikä se oli) hyvän vinkin :-D Suihkutin deodoranttia jalkoihin ja laitoin uudet korkkarit jalkaan. Ainut rakko jonka sain tuli yllätys yllätys varpaaseen. En tainnut laittaa siihen ollenkaan dödöä haha :---DD ei vaan en yleensä saa rakkoja nilkkoihin tai kantapäihin uusista kengistä :)

   Poista
 6. Mistä nuo hommasit?:--3 Aivan ihanat!!! c:

  VastaaPoista

Nakkaa kommentti! (auts, ei noin kovaa :-D)