17. toukokuuta 2012

# DesignSkins® - valinnan vaikeus


Yhteensattumia. DesignSkins.fi napautti mua sähköpostilla ja kehoitti tutustumaan palveluunsa. DesignSkins® oli mulle tuttu jo ennestään ja nyt sain mahdollisuuden päästä testaamaan todellisuudessa, että mistä tässä kaikessa onkaan kyse. 

DesignSkins® on lifestyle/tuunaus palvelu jolla voi helposti tuoda uutta ilmettä puhelimelle, läppärille, Mp3-soittimelle, kahvinkeittimelle, pokkarille ja vaikka mille muulle. Sitä voi käyttää sisustamisessa esimerkiksi huonekaluihin ja kaapinoviin. Merkit löytyvät Samsungista Nokiaan ja iPhoneen, Canonista Aceriin ja Philipsiin. DesignSkins®-tuotteet valmistetaan tarran omaisesta korkealaatuisesta ja lähes huomaamattoman ohuesta design-materiaalista. Tarra suojaa pintaa, on persoonallinen ja jos ja kun sen joskus haluaa irroittaa se lähtee jälkeä jättämättä. U Know, irroitin uuden kuosini takia Hello Kitty-tarran ja mitä, limaiseksihan se koko takakuori jäi. DesignSkins -sivustolta löytyy valmiita kuvia yli 2000 kipalesta ja tässä onkin muutamia joihin itse meinasin langeta: 

Oikeasti. Valinta oli liian vaikea. Nettisaitilta löytyy mitä upeampia malleja ja mikä parasta - Sieltä löytyy todella laaja valikoima puhelimia joihin tälläiset "tarrakuoret" voi hankkia. Nämä eivät ole siis vain iPhoneihin vaan ihan merkkejä taitaa olla kaikki mahdolliset mitä on. Vanhimpia Nokian mallejakin löytyy, 3310 ei  kuitenkaan tainnut olla haha :-D 

Vaikean valinnan takia päädyinkin *itsesuunnittelemiin Skinseihin. Valmiiden kuosien ohella DesignSkinsin ohjelman avulla pystyy luomaan tarrat omavalintaisesta kuvasta. Kuva täytyy tietenkin olla omasi, esimerkiksi oma ottama valokuva, piirrustus tai vastaava. Muiden kuvia ei tässäkään tapauksessa saa käyttää. 
Tällaisiin minä päädyin! Piirrustukset, jotka tarroissa komeilevat ovat omaa käsialaani ja voin kertoa että ihan hiton upean näköiset! Hipelöin puhelintani entistäkin enemmän haha :D

Tuote on siis tarra joka kiinnitetään mahdollisimman tarkasti puhelimeen. Noiden pikkureikien kanssa mulla oli hieman ongelmia ja kuten alla olevista kuvista huomaa en saanut niitä ihan tismalleen tarkkaan suoraan. 


Miltäs näyttää? Aluksi vaikutti siltä, ettei tarra pysyisi kiinni kunnolla mitä ehdin epäillä jo kun pyörittelin tarrapaperia käsissäni. Tarra kuitenkin on ja pysyy kunhan sen tarpeeksi tiukkasti raaputtelee joka kulmasta kiinni. Tuotteen irroittamisesta kokemusta ei vielä ole. Mutta voi olla että tarra vaihtuu kun kuvaan kyllästyn ja hankin uudet. Pakko laittaa vielä muutama kuva: 


Taidan hankkia seuraavaksi vanhaan iPodiini tuollaiset upeat Oldschool coverit ja läppäriin myös! 
Hinnat eivät todellakaan ole pilviähipovia vaan esimerkiksi kännyköihin uuden ilmeen saa vain 15 eurolla.
Jos mieltä jäi kaivertamaan joku, DesignSkinsin nettisivuilla on loistava Ohje -osio josta löytyy vastaukset kaikkiin kysymyksiin!

Mitäs sanotte ja miltä kuulostaa? Olisitteko itse valmiita koristelemaan puhelimenne tai läppärinne DesignSkinsin avulla? Minä olen! 

Nettisivulle pääset: TÄSTÄ

*blogin kautta saatu

11 kommenttia:

 1. Yllättäen mun Samsung Omnia W ei noita saa :(
  tosin tuohon luuriin en ole löytänyt mistään minkäänlaisia kuoria/suojia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei :---( tosi harmillista. Toivottavasti joskus löydät omaan puhelimeesi suojat :--)

   Poista
 2. Aika kivoja, vois iteki jossai vaiheessa tilata jonkunlaiset... :D

  VastaaPoista
 3. minkä rotunen sun kisus on :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Angus on ihan maatiaiskissa :) roduton siis :D

   Poista
 4. Meinasin kerran tilata tuolta, mut jätin tilaamatta, koska postarit tohon päälle tekee siitä ihan törkyhintasen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin : ( melkein kannattaisi tilata kaverin kanssa ja laittaa postarit puoliksi niin ei tuntuisi enää niin paljolta.

   Poista
 5. Oi ihanat, ootpa taitava piirtäjä! Mä tilasin ipodiin tämöiset aikas hempeän väriset: http://designskins.fi/fi/kappale/mp3-soittimet/apple/ipod-3g/grafik-art/paper-flowers/#panel-1

  Postarit oli 2,95, ei mun mielestä kovin paha. Isompiin tuotteisiin (läppärit ym) näkyy olevan 4,95.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ompas nätit :) ihanat pastellisävyt.
   No jos nuo postarit on jonkun mielestä suuret niin huhhuh! :D

   Poista
 6. Ihanat noi ite tehdyt!! Ihan eri fiilis ku valmiissa. Vaik lopulta laiskistuin ja otin tylsän, muta ainakin tulee tuote testattua eli
  http://designskins.com/resources/articlePreview/default/02123/3432-02123.jpg

  Ihana blogi! <3

  VastaaPoista

Nakkaa kommentti! (auts, ei noin kovaa :-D)