21. huhtikuuta 2012

# NO MATTER GAY, STRAIGHT OR BIKuva kertoo kaiken. Oon niin fiilareissa jo nyt! Tuskalla ja hiellä taistelin saadakseni nämä pari tikettiä. Soitin 45 minuuttia lippupalveluun, taisin kerran päästä linjalle ja sekin katkes minuutin kuluttua. Siirryin nettiin huomatakseni että kaikki liput oli jo mennyt. Kannatti kyylätä ja päivitellä sivua kokoajan, sillä sain pari katsomopaikkaa. Vitsi, en ois mistään hinnasta jättänyt tuota keikkaa väliin! Enkä jätä. Maltan tuskin odottaa miten upea spektaakkeli Gagan tuleva tour tulee olemaan.
Keitä muita tulossa? ♥

Kissakorneri:
Aika selväksi tulee kuka täällä talossa määrää.

xoxo

12 kommenttia:

 1. Okei rakastan sun kenkiä ja vaatteita♥ Varsinki kenkiä. ,__,

  VastaaPoista
 2. Mullakin on noi kasettikoru! Ja scenejuttuja tulee mieleen mullakin. >:D Oli se yläaste ihanaa aikaa. Olisin myös halunnut sinne Gagan keikalle ja äiskääkin kiinnosti lähtee, mut siellä oli ne liput niin kalliita ja muutenkin vaikea saada niin ei sitte jaksettu :-D Olis tullu niin kalliiksi ku täältä pohojanmaalta vielä junamatkat sinne ja hotellit sun muut. Ehkä joku toinen kerta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niimpä... junamatkat samanhintaset ( ylikin) ku liput keikalle... huh ja hotellit... ehkä vähän liian kalliiksi olis tullut : l

   Poista
 3. tulossa ollaan! enkä voi vieläkään uskoa todeksi että sain hommattua liput, kun niin moni tuttunikin jäi ilman. itse en ole nähnyt vielä kertaakaan gagaa, niin ehkä ihan reilua näin ;D haha ihan fiiliksissä täällä kun näin tuon kuvan sun lipuista, piti mennä omia lippujanikin hypistelemään XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jipii! :D Mä näin gagan viime hartwallin keikan. Harmittaa kun en saanut lippuja Ensimmäiselle Kulttuuritalon keikalle. Se jos joku olis ollu ihan mahtava keikka kun gaga ei vielä ollut niin hullun suosittu ku nyt :) gagan keikat on kyl mahtava spektaakkeli en malta odottaa mitä sieltä on tulossa nyt!

   Poista
 4. huippu toi ton kommenttiboksin teksti :'D mut tulin kehuu sun hiuksii, noi on ihanan pitkät : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oih voih on niitä kasvatettukkin :'D Sais tulla vielä parikyt senttiä lisää niin oisin tyytyväinen : ) kiitoksia♥

   Poista
 5. MINÄ GAGAA TULEN KATSOMAAN MYÖS!

  VastaaPoista
 6. ankward vaiko sittenki awkward?

  VastaaPoista

Nakkaa kommentti! (auts, ei noin kovaa :-D)