18. maaliskuuta 2012

# Hiding with the trees n' snow - OOTD
//Jenkkihuivi - ei muistikuvia/ Flägitoppi - Gina Tricot/ Toppi(alla) - H&M/
Raitahame - H&M/ Legginsit - Monki/ Wedget - nelly.com//

Tulipas talvisia kuvia. Toisessa päässä helsinkiä on aivan selkeästi vielä joulu. Mustavalkoisella linjalla pysyttiin tämäkin päivä, kun käväistiin Sadun luona Malminkartanolla. Tänään oli aikamoinen vaatekriisi taas. Halusin välttämättä laittaa tuon mustavalkoisen raitahameen ja mikään yläosa ei - yllätys yllätys - näyttänyt hyvältä sen kanssa. Päädyin sitten Usalipputoppiin. Noilla nellyn kengillä on kyllä raivostuttavaa kävellä kivisillä kaduilla. Odotan kuin kuuta nousevaa lakaisuautoa joka hävittää nuo typerät pikkukivet pois. Kevät on tulossa, vaikkei sitä ihan heti noista talvisen sävyisistä kuvista huomaakkaan :)

7 kommenttia:

 1. törkeen kivasti yhdistetty noi kaks toppia!! sopi ihan sika mageesti yhtee!

  VastaaPoista
 2. Hyi vittu. Kuvitteletko sä oikeesti näyttäväs hyvältä?!?!?! Noi etuhiukset on päin vittua, näyttää niinku joku 5vee penikka ois leikelly itelle etuhiukset........ Oot lihonukki vitusti. Huomaa että asut sen Naomin kans. Ja toi sun meikittömyys saa sun nenän näyttää hehtaarin kokoselta. Vähintään.

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva asu!

  ps. blogin ulkoasu on ihanan raikas. :)

  VastaaPoista
 4. oon kyl ihan eri mieltä ku mitä edellinen anonyymi;
  mä rrrrrakastuin näihin tän blogimerkinnän asuihin ja oot tosi kaunis noissa kuvissa :) ♥

  ps. tiiätkö myydäänkö tota raitahametta enää h&m:ssä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitoksia :) ♥ en yhtään tiedä :o en oo pitkään aikaan käynyt H&M:ssä. Ostin tuon hameen nettikaupasta ja sielläkään ei ole tullut piipahdettua :)

   Poista

Nakkaa kommentti! (auts, ei noin kovaa :-D)