28. helmikuuta 2012

# Oma "Kirstenini"♥

Uhmasin säätä. Tiesin tehneeni virheen. Kuljin pasilaan saakka silmät niin ummessa lumesta että olisin jo tarvinnut opaskoiraa. Kaikkea sitä tekeekin yhden laukun takia. 

Ehei, jos joku jo innostui niin en kuitenkaan "sijoittanut" yli tuhannen euron laukkuun vaikka olisihan tuo Alexander Wangin Kirsten... hehheh vielä hieman upeampi kuin oma uutuuteni. Silmäni nauliintuivat aika kauankin aikaa sitten Annan "Mungolife" blogissa kyseiseen laukkuun. Harmittelin jo silloin köyhyyttäni ja sitä, että tuskin koskaan kaikessa järjessänikään ( jota vähän vielä löytyy) ostaisi noin kallista laukkua. ( Mitä oikein yritän valehdella, heti mieleen juolahti kolmen tonnin Chanel...johon kyllä sijoittaisin jos rahaa löytyisi). Wangin vöitä pullollaan oleva laukku vetosi heti silmiini erikoisuudellaan ja mielikuvalla siitä, miten vyöt heilahtelevat kävellessä ja jäävät jumiin ovenkahvoihin ja ratikan oviin... kerrassaan upea laukku!

Noh.. 

members.com ja nelly trend toivat kalliin design laukun vähän halvemmalla käsieni ulottuville.
Ooh. Suurin kiitos members.com. Tämä kaunokainen on lojunut postissa jo monta viikkoa sillä en ole _JAKSANUT_ hakea sitä. Otin järjen käteen tänään ja kipaisin hakemaan sen pois sieltä. Tsekkailen membersilta aina nellyn alet. Sieltä lähtee aina kaikkea mukavaa todella halvalla. Kun näin tämän laukun kyseisellä saitilla juoksin kolme kertaa kämppäni ympäri ja pistin tulemaan kotia kohti. Laukku on tilava, kiinnittyy yhdellä vöistä sekä magneettinepparilla. Sisältä löytyy tilava vetskaritasku, kännykkälokero ja pienempi aukinainen tasku. Petyin pikkiriikkisesti siihen, että laukku todellisuudessa olikin enemmän ruskean sävyinen kuin musta. Sekä hihnojen pituus harmittaa hiukan sillä tämä on nyt ainoastaa käsivarressa kannettava laukku kun ei yllä olkapäälle saakka. Nuo ovat kuitenkin  pieni harmi verrattuna siihen miten rakkautemme kukoistaa. Sori Naomi :-D♥ Laukku maksoi vaivaiset 25 euroa ja risat. Vähän vähemmän kuin ihka aito ja oikea Alexander Wang, kelpaa keikutella!

Translate// I walked at terrible snowstorm today to get an the most beautiful bag at post office. I've seen Alexander Wangs Kirsten bag once at one finnishblogger (Mungolife) and that was love at first sight. Kirsten is little bit too expensive but members.com saved me! I found this gorgeous Nelly Trend label bag there! it cost only 25 euros and looks just... amazing♥ My favourite bag atm ( and maybe rest of my life) What ya think? 

10 kommenttia:

 1. Kyl on muutes aikas kiva toi laukku :)

  VastaaPoista
 2. seurusteletteko naomin kanssa?

  VastaaPoista
 3. Itse olen miettinyt/himoinnut tuota emilietä. Se vain on niin kaunis! Yhteen suosikkilaukuistani olisi tarkoitus investoida valmistumislahjana, en vain vielä tiedä onko hintaluokka 300€ vai 1000€ No merkkilaukku on merkkilaukku, ei kai siinä vaiheessa kun on päätöksen tehnyt siitä, että laittaa palaan kangasta/nahkaa niin huiman summan rahaa, ole väliä maksaako se 300 vai 400 (;

  Katselin kans tota Nellyn laukkua, mutta jotenkin toi aito viehättää enemmän silti, vaikkei hinta viehättäisikään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. totta :) Kyllä mullakin varmasti vielä löytyy marc by marc jacobsin/marc jacobsin laukku ja vuitton... ehkä muitakin :D Merkkilaukussa on vain se fiilis ja sitä varmasti pitää kuin kukkaa kämmenellä hinnan ja arvokkuuden vuoksi :)

   Tuo Emile on kyllä kaunis ja hieman käytännöllisempi kuin Kirsten ( jonka mallinen Nellynikin on) :)

   Poista
 4. Hieno laukku!! :)

  VastaaPoista
 5. Mie en kyllä ikinä ostais mitään tonnin laukkua - ja siekin oot elävä esimerkki siitä, miten yhtä hienoja laukkuja voi etsiä halvemmallakin! Vähän huippua ku oot löytäny samanlaisen vyökassin, mie ainakin juhlin aina kun onnistun säästämään mutta saan melkein samanveroisen tuotteen jostain muualta kuin aidolta ketjulta :D

  http://colours-and-carousels.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä voisin ostaa, jos olisi oikeasti varaa sellaiseen :) Se tunne kun löytää jotain juurikin tällä tavalla kun löysin tämän kaunokaiseni on niin ihanaa!

   Poista

Nakkaa kommentti! (auts, ei noin kovaa :-D)