16. helmikuuta 2012

# Lianna

Nellyn kenkäkimara osa 3/3...*kehrää* Varmaan näette omin silmin miksi tykkään näistä? ♥ Näin nämä nellyssä alessa ja parkaisin, sillä jäljellä oli vain kokoa 37. Oma jalankokoni on kuitenkin 37 ja 38 välissä joten otin riskin ja tilasin. Onneksi kenkä oli sopiva! Ei yhtään liian pieni vaan juuri sopivan kokoinen :) Kengän malli onneksi antaa hiukan periksi takana olevan kuminauhan ansiosta. En kyllä yhtään muista enää mitä maksoivat. Alessa olivat joten eivät hirveästi :)

Oon pitkään haaveillut puukoroista, mutta eteen ei ole sattunu ( Jeffrey Campbellien lisäksi...) tarpeeksi ihanan näköisiä kenkiä. Nämä kengät olivat yksinkertaisesti liian kauniit jätettäväksi online shoppiin. Ne ovat hyvät jalassa ja  korkeasta korosta huolimatta todella hyvät kävellä. Kuten arvata saattaa, näille keleille ei kuitenkaan ihan ajankohtaiset :-D Keväällä/kesällä nämä ovat kovassa käytössä♥ Saavat uinua vielä pari kuukautta kenkäboksissa.

Mitäs tuumaatte? Iskeekö puukorko ja kukkakuvio? :) 

xoxo

Translate// I ordered these beauties about a 3 or 4 weeks ago from nelly.com (bad memory). We have too much snow atm in Finland so I need to wait few months before I can use them. Flowerprint and woodheels = ♥ What ya think? 

12 kommenttia:

 1. On kyllä aika hurmaavat vaikkei yyyhtään mun tyyliset, sun kylläkin! Mua jollain tavalla kutkuttaa kauheesti noi Litat, varsinkin ne niittiset, mutta epäilyttää toi korko ja kävelyn onnistuminen... Varsinkin kun oon vielä lähinnä kiilakorkotasolla :D Onko noilla oikeesti helppo kävellä, eikö niillä kaadu?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi mäkin tahtoisin litat kaikissa väreissä ja malleissa :) vähän kuitenkin kalliimman puoleiset kengät tälle budjetille. Oon noilla kengillä kipitellyt vain sisällä ja ihan hyvin meikäläinen ainakin pysyy pystyssä :) litoilla kuulemma on tosi hyvä kävellä vaikka ovatkin korkeat.

   Poista
 2. yks sana: ihanat! kyllä noilla kelpais kipitellä kesäsillä kaduilla :))

  VastaaPoista
 3. puukorot ja kukkakuvio, kaks ehkä kauheinta juttuu yhdessä! ei ei ei! :DD ja vielä kun toi korko ei näytä yhtää kuuluvan tohon kenkään... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. älä ny :---DD kumminki tykkäät.. salaa

   Poista
 4. Eiiiih, ihan mielettömän ihanat!!!!!!

  VastaaPoista

Nakkaa kommentti! (auts, ei noin kovaa :-D)