16. joulukuuta 2011

# To infinity and beyond


Ostin vähän aikaa sitten tälläiset ihanat Lego-ystävykset huuto.netistä. Siitä saakka kun ensimmäisen kerran näin legoukkosormuksia Kooky Gemsillä halusin tehdä itsekin sellaisia. Kävin ostamassa kuumaliimapyssyn ja tilasin sormuspohjia netistä. Olin ihan fiiliksissä kun postilaatikosta kilahti nämä ihanat legoukkelit jotka sitten kokosin kuumaliimapyssyä käyttäen. Voin sanoa, että vihaan kuumaliimapyssyn kanssa takkuamista. Sitä siimaksi muuttunutta liimaa oli _joka_paikassa_. Myös Anguksen vatsalaukussa. Sormuksien lisäksi kengätkin korjaantuivat samalla :'D Sormuksien tekeminen on helppoa kuin heinänteko. ( Typerä sanonta, sillä heinänteko ei varmasti ole helppoa...) Tarvitsee vain kuumaliimaa, sormuspohjan ja tässä tapauksessa legoukon. Liimaa sormuspohjaan ja kiinni ukkeliin. Siinä se. Tosin Tuota Buzz sormusta piti vähän työstää puukonkin kanssa. Vaarallista puuhaa!

Toy Story on ollut mulle aina todella lähellä sydäntä. Kun kolmos leffa tuli elokuvateattereihin, löysin itseni penkiltä 3D-lasien takana kyynelehtien. Ihastuin Buzz Lightyear legoukkoon niin kovasti että sormushan siitä tuli - ihanin omistamani tällähetkellä. Sen voin myöntää helposti. Harry Potterista voisin myös kertoa ( ja olen kertonutkin) kyyneleisiä tarinoita, joten Herra Potter oli oiva vaihtoehto sormukseksi myös. Aion varmasti metsästää lisää ukkeleita ( ainakin Woodyn Toy Storystä ja lisää potter hahmoja) sormuksiksi!
Mitäs tykkäätte? : D Kohti ääretöntä ja sen yli!  Sisäinen lapseni ei kuole koskaan. 

I bought these two cute Lego figures from huuto.net  few days ago and made these rings. I hate that hotglueguns..... but i love my new rings! Toy Story is and will always be part of my heart. The same I could say about Harry Potter. Now I have supercute rigns what I've made myself. What do you think? To infinity and beyond! My inner child will never die! A Few more pictures below...

12 kommenttia:

 1. Ihan mahtava idea! :) Olen vaan sellanen sählääjä, että kuumaliimapyssyn kanssa touhuaminen kuulostaa todella pelottavalta.:'D

  VastaaPoista
 2. ooooi aivan mahtava idea nuo sormukset ! Kumpa minäki osaisin sormuksia pitää mutta ku ei..

  VastaaPoista
 3. Darling, kuumaliimapyssy = ei hyvä : D

  Olivia, voi kiitos : ) Mäkin luulin etten osaa ja nyt niitä on jo monta kymmentä : D

  VastaaPoista
 4. ihania! pitäisköhän tehdä kans:-----)

  VastaaPoista
 5. ihana toi harry sormus ♥ mäki tahon tollasen 8(

  VastaaPoista
 6. Okay the RINGS ARE AWESOME !

  VastaaPoista
 7. mira, eiks vaan : D

  Pihla, tee ihmeessä! : D ihan helppoja!

  dirtydoll, kukapa ei : D Harry forever!

  Daniel, I KNOW! They are : D ♥

  VastaaPoista
 8. aivan ihanii noi sun sormukset!! 8)

  VastaaPoista
 9. mistä ostat noita sormuspohjia?

  VastaaPoista
 10. Ano, ostin nuo kyseiset kuusi kappaletta jostain nettikaupasta jonka löysin googlen avulla. yritin sitä metsästää mutta en nyt tähän hätään löytänyt : ) Googleen kirjoittamalla hakuun "sormuspohja" löytyy hyvin valikoimaa kun vaan jaksaa naputella sivuja lävitse. Varmasti myös askartelukaupoista löytyy!

  VastaaPoista

Nakkaa kommentti! (auts, ei noin kovaa :-D)