8. joulukuuta 2011

#...and this is why I'm writing to you my love...Voi luoja melkein itkin kun avasin tuon pienen lahjapussukan! Mitähän hyvää olen tehnyt saadakseni tämän _lahjaksi_?! Minä kun suunnittelin ostavani sen ihan itse ♥ Parlez-moi D' Amour tuoksuu aivan jumalaisen hyvältä. Harmi, ettei blogeihin voi liittää tuoksunäytteitä... Tuoksu on sopivasti kukkainen, hedelmäinen ja myskinen. Suorastaan sanottuna unohtumaton tuoksu. Se on syntynyt mustikan, inkiväärin ja bergamottin kietoutuessa yhdeksi. Myski, indonesian patsuli ja sypressi antavat tuoksulle oman kiehtovuutensa. Näiden odottamaton yhdistelmä antaa tuoksulle vetovoimaa. Galliano on luonut tuoksun joka on hauska, nuorekas ja unohtumaton. John Galliano on tunnettu muodinluoja. Hänen luomuksensa ovat kuuluisia, ylellisiä ja trendikkäitä. Ihan ykköstuoksu ♥ Naomi on ihana ♥ Onko muita joilta löytyy kyseinen tuoksu? : ) 
Mikä on juuri sinun oma suosikki hajuvetesi? 

5 kommenttia:

 1. Onpa sievän näköinen hajuvesipullo! Voisin ostaa jo pelkäksi koristeeksi. En siis ole ikinä nuuhkinut tuota, täytyypä korjata tämä heti! :D
  Oma hajuvesi suosikkini on Diorin Pure Poison. Se on mun vakkarituoksu. Myös Diorin J'adore on ihana.


  Ja Twilight leffasta tykkäilin myös. Hyvä, että tulee kahdessa osassa Potterin tapaan, niin saa arvoisen lopetuksensa. Uskon, että vika osa tulee olemaan myös tosi hyvä. (:

  VastaaPoista
 2. Darling, tuo on yksi ihanimmista purkeista mitä oon nähnyt! Tahtoisin vielä sen upean Versacen tuoksun ( en nyt satu muistamaan nimeä) jossa on se upea kristallikorkki .___. ♥ Se on vain todella kallis mun budjetille.

  VastaaPoista
 3. Tykkäsin kans tosi paljon tosta leffasta, just eilen tuli käytyy kattomassa! :)

  VastaaPoista
 4. eikö sua pelota et seurustelu pilaa sun ja naomin ystävyyden? :O

  VastaaPoista
 5. Ano1, se oli kyllä tosi hyvä!

  Ano2, ei : )

  VastaaPoista

Nakkaa kommentti! (auts, ei noin kovaa :-D)