1. elokuuta 2011

# Supersunnuntai egotripillähiusrusetti - H&M lastenosasto
T-Paita, Laukku - H&M
Kaulakoru - Koolkatkustom
Hame - kirppis
Sormus - Zefora Creations
Sukkikset - ?
Korvikset - JC
Kengät - Weekday

Huh minkälainen sunnuntai sitä on tullut vietettyä! Piia piti viedä Itäkeskukseen koluamaan putiikkeja läpi ja sinnehän sitten mentiin. Itse onnistuin olemaan ostamatta mitään, mikä on ihan loistava asia, koska voi paska mulla ei oo rahaa ostaa edes uutta ripsiväriä vanhan tilalle, saatika sitten värjätä tätä mun KALJUUNTUVAA tukkaani ; D Anonyymille terkut ♥ No, Piia löysi haluamansa, se on tärkeintä!Hullut iltakävelyllä.

Itiksestä melkein samantien suunnistettiin Lintsille pyörimään kolmeksi viimeiseksi tunniksi. Asu vaihtui vähän käytännöllisempään. Kamera vaihtui myös vähän pienempään. Converset jalkaan niin ei kengät lentele! Kolmessa tunnissa ehti hyvin kiertää kaikki pakolliset laitteet ja vielä ehti muihinkin. Uusi laite jäi vielä testaamatta. Kerättiin Piian kanssa voimia ja ajateltiin että menään viimeisenä siihen. No kun sitten suunnattiin nokkamme Ukkoa kohti, kuultiin vain, että laitteeseen ei oteta enää ketään pitkän jonon takia. Noh, ei se laite sieltä minnekkään katoa, ens kesänä sitten : D Oli hauskaa! Salama on ihan mun lempparilaite ja hyvänä kakkosena tulee Kirnu ♥ Kammokuja kamalin.... kummitusjuna myös. Hyi. Kaikki miljoona km/h pyörivä hirvittää mua myös... Vuoristoradat on niitä mun suosikkeja ♥ 

Lintsin mennessä kiinni käytiin hakemassa vielä lähikaupasta jätskit ja muuta mukavaa syömistä.Nyt vois vielä keitellä teetä ja sitten miettiä nukkumaan menoa. Onneksi ei nuo työpäivät ala kuitenkaan ihan ennen kukon kiekaisua niin ei tämä valvominen haittaa yhtään! 

8 kommenttia:

 1. Ylempi asu on ihana, tuo hame varsinkin!

  VastaaPoista
 2. Mistä toi ihana laukku? (:

  VastaaPoista
 3. Mutteri, kiitoksia : )

  Sanni, tekonahkainen laukku on H&M:stä ja samettinen pikku clutch on Seppälästä : )

  VastaaPoista
 4. ootpas taas upeen näkönen ! erityisesti ton ekan photosetin kolmanneks alin kuva :----)

  VastaaPoista
 5. meri, voi kiitos : ) tykkään itekkin tosta kuvasta ♥

  Sani, ole hyvä vain :--3 ♥

  VastaaPoista
 6. Toi salmiakki on ihan parasta ♥

  VastaaPoista
 7. Nukke, mä taidan olla vähän samanlainen kuin siinä mainoksessa se tummaihoinen mies " This is awful" herrajumala se oli kamalaa :'D onneksi siitä kumminki supusuomalaiset tykkää!

  VastaaPoista

Nakkaa kommentti! (auts, ei noin kovaa :-D)