21. heinäkuuta 2011

# ja yöllä ahmatkin tuuleevaaat...


Vapaapäivän antia:

○ Kirjaston lastenelokuvahyllyltä löytyi Cruella♥ 
○ Angus on nykyään vallannut lisää maailmaa - rappukäytävältä. 
○ Taivaalla on TAAS lennellyt kuumailmapalloja : ( Minä haluan. 
○ Lidlin vaniljakahvi on herkullisen hyvää.
○ Kameralla leikkiminen on mun uusin harrastus. 
○ Youtubessa äärettömän tylsien ( mutta aika herkullisten bändien) videoiden tuijottelu on aika jees hyvässä seurassa!7 kommenttia:

 1. ite en maxihameista tykkää mnu näyttää sulla hyvältä! yläosaks sopis varmaan joku tiukka paita/ toppi kun alaosa on iso ja löysä tai sellane :D en oikein tiiä knu en ite noista hameista innostu:D

  VastaaPoista
 2. meitzimanne käyttää maksihamettaan silleen että joku tiukka toppi, joka on tungettu hameen sisään :---) tai sitte jos on tiukka muttei kovin pitkä, jätän siihen päälle. myös sellanen lyhyt että osa mahaa näkyy toimii !

  VastaaPoista
 3. geisterfahrer, mäkin luulin etten tykkää mut annoin mahdollisuuden ja kappas.. : D

  meri, mallinuken kokosilla toimii ainaki toi osa mahaa näkyy, mulla ei todellakaan :---D mut ehkäpä noita muita vaihtoehtoja vois koklata.

  VastaaPoista
 4. en oikee välitä maksihameista, mutta sulle sopii (: & sen kanssa vois pitää EHKÄ jotain toppia ja laittaa sen hameen sen topin päälle (; en sit tiiä x)

  VastaaPoista
 5. mä pitäisin maksihametta varmaan sillee et laittaisin jonku siihen sopivan lyhythihasen sinne sisään ja ja sit siihe saumaa peittämään jonku kivan leveen vyön :D (mäki oon aina vihannu pitkii hameit mut sulle sopii tosi hyvin!!)

  VastaaPoista
 6. no esimerkiks tiukka toppi ja se sinne hameen sisälle tungettuna :D ja sitte vois näyttää ihan kivalta jos ois joku kiva vyöki siin :)

  VastaaPoista
 7. Taisuke & ano, toi vyö juttu kuulostaa kivalta : ) ei vaan oo vyötä.. : D

  VastaaPoista

Nakkaa kommentti! (auts, ei noin kovaa :-D)