21. kesäkuuta 2011

# Provinssirock 2011 - PART 1
Provääns kaksituhattayksitoista oli mun ihan ensimmäinen festari, jonne ostin kolmen päivän rannekkeen. Kaikki lähti siitä, kun Escape The Fate ilmoitti tulostaan kyseiselle festarille. Olin aluksi aikeissa mennä vain lauantaiksi katsomaan ETF:n, mutta lopulta päädyin kolmeen päivään, koska löytyihän sieltä pari muutakin katsominen arvoista koko viikonlopulle. Mun seurana oli Naomi ja festareiden aikana tuli nähtyä rutkasti tuttuja sekä sisä- että ulkopuolella. 

Perjantaina mentiin Naomin kanssa istumaan ensiksi pitkäksi toviksi ulkopuolelle juomaan pullot ja tölkit tyhjiksi. Kun iloliemet oli kumottu kurkkuun, suunnattiin alueelle katsastamaan Avenged Sevenfold ja The Sounds. Kummatkin keikat olivat aivan mielettömän hyvät ja meininki ihan loistavaa! A7X:ltä löytyi silmänruokaa: Synyster Gates ja The Soundsilta Maja. Miten voikaan nainen olla niin herkullisen näköinen?

Koko festari meni kuitenkin osittain pilalle Escape The Faten keikan peruuntumisen vuoksi. Se bändihän oli kuitenkin se miksi alunperin ostin koko rannekkeen... Tää oli jo toinen keikka joka peruuntui. En taida enää edes vaivautua ostamaan lippua koko bändin keikalle, jos koskaan enää ilmoittavat tulevansa... No kuten sanoin, onneksi ohjelmistosta löytyi kuitenkin katsomisen ja kuuntelemisen arvoisia bändejä. 

Perjantai sujui kuitenkin mukavasti ja A7X:n keikka ja The Sounds melkeinpä parasta koko festareiden aikana. 

2 kommenttia:

  1. Itekki olin Provinssissa, alunperin oli tarkotus olla kolme päivää mut reissu lyheniki sit vaan perjantaiks, mut oisin joka tapauksessa menny lähinnä kattoo vaa A7X'ää. :---D Muut bändit ois sit ollu vaa plussaa. :---)

    Ja Gates♥ ja toki muutki A7X'n jäsenet. :3

    VastaaPoista
  2. seizetheday, jotenkin toivon että mullakin olis ollu vaan yhen päivän reissu :'D saakelin ETF.

    VastaaPoista

Nakkaa kommentti! (auts, ei noin kovaa :-D)