5. toukokuuta 2011

# Kiss me, ki-ki-kiss me. Infect me with your love and fill me with your poison.○ Ostin pitkästä aikaa NYLONin. Emily Browningin kasvot = liian suloiset ♥

○ Näin Trendissä mainoksen Maxfactor tussihuulipunasta (12,90€) ja pakkohan tälläisen taiteilijan on sellaista testata. Erittäin hyväksi ja helppokäyttöiseksi todettu! Tussihuulipuna JEE! Ihan ykkönen!

○ Tykkään suklaamuffinseista.

○ Kaivoin vaatekaapin uumenista H&M kukkapaidan taas esiin. Se on niin naisellinen, että melkein ällöttää yli äyräiden, mutta aivan ihana silti.

○ Suututtaa kun en ehtinyt nähdä Lady Gagan Judas videota, kun se oli ilmeisesti vuotanut nettiin. Linkittäkää se mulle jos löydätte pliis ♥

○ Kävin ostamassa Gina Tricotista uudet legginsit (vihdoinkin) (9,90€) ja tuon kauan hipelöimäni nahkaolkapäillä varustetun raitapaidan ( 9,90€). En raaskinut ostaa sitä koskaan silloin normaalihintaisena, mutta nyt alennuksen myötä voisin ostaa jokaisen värin!

○ Jouduin tänään tarkastajien uhriksi kaksi kertaa! Niillä taitaa olla joku tehoratsia menossa ( onneksi en matkusta koskaan pummilla. )

○ En osaa päättää ostaisinko sen takin Monkista vai en? Se oli kaikenlisäksi 50% alennuksessa ja mä tarvin uuden takin joka sopii kaiken kanssa... 

○ Ostin eilen mansikoita ja voi jeesus ne oli hyviä!

5 kommenttia:

 1. Voi ku oot jotenki tosi pirteen ja kesäsen näkönen noissa kuvissa! Tulee itekki ihan kesänen fiilis päälle! :>

  VastaaPoista
 2. Just ku luin tän postauksen niin löysin tumblrin etusivulta sulle tälläsen: http://synmastergates.tumblr.com/post/5222162990 !

  VastaaPoista
 3. http://www.youtube.com/watch?v=wagn8Wrmzuc siinähän se :-) ooot yyyyberkaunis taas ! <3

  VastaaPoista
 4. Tykkäät suklaamuffinseista? :D Kukapa ei mutta en ymmärrä miten tuo lause tossa keskellä liittyy mihinkään. + Miks toi teksti heittelee tolleen 'reunasta reunaan' iha sikinsokin? :D

  VastaaPoista
 5. Diary, kiitoksia ^^ kesähän nyt jo on, joten kesävaihde päälle vain

  Ami & janitaem, kiitti kiittiii ♥

  Ano, ei mulla heittele minnekkää teksti :o ihan tasaisesti on vasemmassa reunassa. Ja mitenniin ei liity mihinkään? :D suklaamuffinit liittyy aina kaikkeen!

  VastaaPoista

Nakkaa kommentti! (auts, ei noin kovaa :-D)